Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 17, 2007 Andijvie, Paksoi, Muur, Wilgeblad, paar plakjes banaan, Paarse Dovenetel en Melkbladeren met paardebloemen. Ze hebben vanmorgen weer lekker gesmuld: Share this post Link to post Share on other sites
anita 0 Report post Posted April 17, 2007 hoi ziet er mooi uit hoor,je zou er trek van krijgen Share this post Link to post Share on other sites
Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 18, 2007 Andijvie, Paksoi, Wilgeblad, Melkblaadjes, Vijgeblad, Witlof, Appel en gedroogde bloemenmix Share this post Link to post Share on other sites
Lotte 0 Report post Posted April 18, 2007 Wat zullen ze gesmuld hebben! Share this post Link to post Share on other sites
den chuck 1 Report post Posted April 18, 2007 Je zou er zelf echt honger van krijgen! Het is zeker een 4 sterren restaurant! Share this post Link to post Share on other sites
Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 19, 2007 Daghap bestaande uit: Andijvie, Paksoi, Melkbladeren, Druiveblad, Soepgroente (wortel eruit gehaald), Witte Dovenetel, Madeliefjes en een Pruimtomaat. Over de soepgroente en pruimtomaat een theelepelpuntje calciumlactaat gestrooid. Share this post Link to post Share on other sites
den chuck 1 Report post Posted April 19, 2007 Ik denk dat ik bij jou eens kom eten! Lijkt mij al heel lekker! Share this post Link to post Share on other sites
Knik&Weazel 0 Report post Posted April 19, 2007 ik snij mn voer altijd in kleine stukjes, maar als ik dit zo ziej is da volgens mij overbodige luxe ofniet..?? Share this post Link to post Share on other sites
anita 0 Report post Posted April 19, 2007 haha alles klein snijden,heb ik nog nooit gedaan,de luie ... mogen wel wat doen dan de hele dag te luieren en op hun wenken bedient te worden. scheuren en trekken maar,in de bush krijgen ze ook niet opgedient.en een zooitje word het toch wel. Share this post Link to post Share on other sites
Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 19, 2007 Als ik appel of ander harder fruit of groente geef, dan maak ik daar hapklare brokken van. Maar bladgroente en dergelijke krijgen ze ongesneden. Laat ze maar lekker werken En ze hebben giga scherpe tanden, ze hebben er totaal geen moeite mee om de bladeren te scheuren en af te happen Share this post Link to post Share on other sites
Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 20, 2007 Paksoi, Andijvie, Prei, Paardebloem, Muur, Appel, Melkblaadjes, Klaver. Overd de prei en appel een theelepel puntje calciumlactaat. Share this post Link to post Share on other sites
Knik&Weazel 0 Report post Posted April 20, 2007 hahahah okey dan.. ben ik de volgende keer een stuk sneller klaar als ik eten moet maken voor mn iggy.. ik altijd alles maar klein snijde.. heeft iej de volgende keer werk aan de winkel groetjesss Share this post Link to post Share on other sites
Lya Tigelaar 0 Report post Posted April 21, 2007 Ok Share this post Link to post Share on other sites
den chuck 1 Report post Posted April 21, 2007 Jij kan een kookboek beginnen hahahaha! Kookboek voor jou baardje! Het ziet er in iedergeval steeds smakelijk uit! Share this post Link to post Share on other sites