Jump to content

Lotte

Members
  • Content count

    395
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lotte

  • Rank
    Bronze Member
  • Birthday 10-05-1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Harderwijk
  1. Nee, weet ook niet wat het geweest is. Ze eet ook normaal en is erg actief. Heb op internet zitten zoeken en ergens gelezen dat uraat ook wel eens geel kan zijn. Ik hou het dus maar even daar op. En hou het verder in de gaten. Bedankt voor je interesse!
  2. Het gaat om een baardagaam. Heb zelf inderdaad ook al aan lege eitjes zitten denken maar komen die dan tegelijk met de ontlasting? Lijkt me namelijk een beetje vreemd. Ze zit wel sinds kort bij een mannetje. Zou dat ermee te maken kunnen hebben?
  3. Vanmorgen heeft mijn vrouwtje gepoept. Normaal gesproken zit daar ook iets wits bij maar nu is dat wits geel. Het lijkt een beetje op een maiskorrel. Maar dat is het niet... want dat krijgen ze niet... Twee weken geleden heb ik uitgebreid mestonderzoek laten doen en toen was ze helemaal gezond. Weet iemand wat dit is? De laatste twee keer in haar badje had ze ook ontzettende dorst. Toen ze klein was had ze dit wel vaker maar sinds ze groot is niet meer. Kan het ermee te maken hebben?
  4. Dat dacht ik al wel... Maar het word al een stuk minder. Ze zijn eigenlijk niet meer zo bezig met elkaar. Het lijkt goed te gaan... Maar ik hou het natuurlijk in de gaten... Het mannetje is een jaar of twee en het vrouwtje iets meer dan een jaar. Ze is een flinke dame dus dat komt wel goed! Bedankt voor je antwoord! Mocht er trouwens een paring hebben plaatsgevonden, hoe lang duurt het dan voordat ze eieren legt? Ik ben trouwens niet van plan te kweken hoor... Ik doe de eieren gewoon weg. Dat laat ik aan de professionals over. Ik vind dat er al veel te veel baardjes in omloop zijn... groetjes, Lotte
  5. Het gaat inmiddels al een stuk beter. De eerste dag liet het mannetje het vrouwtje niet erg met rust. Maar met de dag wordt het minder. Hij loopt nu ook niet meer de hele dag met een zwarte baard rond. Het vrouwtje kan hem trouwens best aan. Als hij in de weg ligt gaat ze er boven op liggen. Bang is ze dus volgens mij niet van hem... Alleen nou had ik nog een klein vraagje. Ze loopt maar naar hem te zwaaien en hij beantwoord dat dan met kopknikken. Maar daarna gaat zij ook een soort van kopknikken. Niet zoals de man het doet. Heel rustig alsof ze een buiging maakt. De romp gaat namelijk ook heen en weer. En dan in slow motion. Wat kan dit betekenen?
  6. ok bedankt voor de tips! Zal het morgen nog eens proberen. De lampen zijn nu al aan. Bovendien is mijn vriend dan ook thuis en dan kan hij het in de gaten houden! Hihi dan hoef ik niet te kijken! Dank je wel! Als de kleine geboren is laat ik het jullie weten. Mijn zwangerschap is ook de reden dat ik zo weinig online ben... Voel me vaak te moe om achter de comp te kruipen. Hopelijk komt daar straks weer verandering in! Alhoewel....
  7. Vandaag wilde ik proberen om mijn twee baardjes (man en vrouw) bij elkaar te zetten. Maar na nog geen vijf minuten had de man te vrouw te grazen, beet haar in haar nek en sleurde haar het hele terra rond. Was erg zielig om te zien, dus ik heb ze maar weer uit elkaar gehaald. Nou spelen bij mij de hormonen door mijn lijf (ben 8 1/2 maand zwanger... dus ik vind alles zielig...) maar is dit normaal? Weet niet of ik ze nu weer bij elkaar kan doen of ze beter apart kan laten. Was eigenlijk de bedoeling om ze samen te laten (al weet ik dat dat vaak ook niet goed gaat, ik wilde het proberen). Ik heb namelijk geen ruimte voor twee grote bakken... Heeft iemand tips??
  8. Ok gelukkig maar! Hoef ik me daar ook niet druk om te maken!
  9. Bedankt voor de reactie! Als ze groot genoeg is zet ik haar af en toe bij een man. Ik begrijp dus dat ik veel eerder geen eitjes zou kunnen verwachten. Dan haal ik mijn legbakje maar weer weg! Groetjes, Lotte
  10. Bedankt voor de antwoorden. Het is alleen nog helemaal niet de bedoeling om mijn dame bij mijn man te zetten. Daar is ze nog veel te jong voor. Maar ik bedoelde eigenlijk dat dames toch ook eitjes leggen wanneer ze niet gedekt zijn? Ik neem aan dat je dan ook een legbak nodig hebt. Ik bedoel vanaf welke leeftijd je dat kan verwachten.
  11. Wanneer gaan baardagamen voor het eerst eitjes leggen? Wat voor zand kan ik het beste gebruiken voor een legbak?
  12. @ judge ik heb al eerder goede resultaten geboekt met flagyl en heb vertrouwen in marja. Als ik niks doe gaat ze langzaamaan ook dood door de flagelaten.... @ de rest volgens de brief moet ik het zeven dagen geven. mijn beestje is nu 75 gram en ik moet iedere dag 0,07 mg geven. is dus inderdaad een heel klein beetje
  13. Mooie diertjes hoor! Volgens mij heb ik er een zusje van. Klopt dat Gerrit?
  14. In een woord... schitterend! Daar kan je trots op zijn!
×