Jump to content

anita

Members
 • Content count

  4348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anita

 • Rank
  Gold Member
 • Birthday 10-10-1958

Contact Methods

 • MSN
  anitaheimans@hotmail.com
 • Website URL
  http://anita-iguana.hyves.nl/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  nijkerk
 • Interests
  m,n schat fred,en zoon lachlan.<br>2.1beardi<br>1.0 diposaurus<br>1.1 chuckwalla<br>1.0 tilliqua<br>1 kat<br>0,2 hondjes 1x en 1 zwarte herder.<br>en de grote groene boomkip lola,1.0 iguana.
 1. Tijdelijk Onderkomen

  ik vind de vraag echt niet zo gek. als je reptielen in huis hebt wil je een schoon dier hebben. is het niet altijd de eerste vraag,wanneer was het laatste mest onderzoek? aangezien rossi nogal aan de dikke kant is mag de vraag gesteld worden. hoef je geen vrienden voor te zijn,maar paula lijkt me serieus,en zoveel opties heeft marvin niet.
 2. Beestjes En Baasjes

  nou marc,mag wel volmondig trots zijn hoor,wat een prachtig dier!
 3. Beestjes En Baasjes

  goh wat leuk zeg! ik heb gelijk op facebook gezet. ik denk he,dat is smeagul,hahahaaa,flurksen met haar dikke kop. maar her baardje in het begin is me toch ook een dier zeg!!!!!!!!!
 4. Verdriet Is Groot

  jeetje marc we hadden het er afgelopen weekend nog over dat je hondje 21 jaar was,ongeloofelijk! hij heeft een lang leven gehad,en zeker altijd zeer goed verzorgd,en het verlies zal heel groot zijn. heel veel sterkte voor jou en berlinde,weer een boek gesloten.
 5. dus zijn de 2 dieren niet van dezelfde ouders ? ze lijken al niks op elkaar,maar als je naar de krijtstreep kijkt lijkt dat ook niet op de ouder dieren,de combinatie is een voltreffer lijkt mij! we gaan er meer van zien,en erwin goed gedaan!
 6. het krijt streepje is m,n favoriet hoor,zo bijzonder. effe tussendoor,ik heb ook een nieuwe aanwinst,genietten jullie maar eventjes,de mijne komt van de week wel.
 7. zo! ze is mooi opgedroogd sinds gisteravond! gefeliciteert met deze prachtige aanwinst cindy.
 8. Vissers

  wat een mooie fotos ,echt vroeg in de morgen he!!!!!!
 9. Hoe Rossi Was En Nu Is!

  samme marvin,wat heb je met het dier gedaan! hahahahahaa,wat is hij groot ,en dik! goed gedaan jongen!
 10. Vissers

  sorry! snoek was een leuk maatje hoor. in de biesbos ben ik nog nooit gewwest,maar het is daar prachtig. hier in de buurt is ook heel veel viswater,nou ja gewoon heel veel water,en vis zat. ook een leuke vereniging waar kinderen vissen kunnen leren en diplomas halen,weer eens wat anders dan voetballen.
 11. Zelfbouwterra + Achterwand

  wat mooi zeg!
 12. Vissers

  leuke snoek en voorntje hoor,al zou ik voor de paling gaan,hahahahahaa.
 13. Parazap

  mijn dipso man verdween op het moment hij gezeldschap kreeg,en had een maand niet gegeten,na 3 dagen een mengsel van nutibird en parazap,wat erin ging als koek,lijkt hij er weer bij te zijn. hij loopt weer rond en zont onder de powersun,pakt een morio en eet zefstandig weer de andijvie op! of het nu door het goedje komt weet ik natuurlijk niet,maar het zijn diertjes van net 60 gram,en ik ben dus zeer blij momenteel. zet een baardje in een bak met dubia is het makkelijk zat,maar er zijn ook nog andere dieren. aan het hypo baardjes vrouwtje merk ik nog niets.
×