Jump to content

den chuck

Members
 • Content count

  1341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About den chuck

 • Rank
  Gold Member
 • Birthday 02-09-1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.The-ChuLa-Range.be
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Herentals (Belgi
 1. Even eens dag zeggen

  Hoi Marc, ik merk dat er veel veranderd is! Het lijkt dat ik al jaren weg ben geweest... Allé ja, dat is mss al wel! Toen ik stopte was Facebook nog maar zijn intreden aan het doen.... Achja, de "vooruitgang" zeker?
 2. Net was ik een beetje op het internet aan het rondkijken. Ik wilde even weten of er nog sporen terug te vinden waren van mijn oude website "The-ChuLa-Range.be" De site is al een hele tijd offline gezet omdat we gestopt waren met de hobby. En hoe kan het dan ook anders dat ik hier even moest komen kijken. Daarom dat ik eens een kijkje kwam nemen om te zien welke bekende hier nog regelmatig rondneuzen. En hoe is het met jullie. Long time no see hé! En neen, ik ga nog niet terug beginnen met de hobby...aan mijn 3 kinderen heb ik mijn handen aan vol hahaha. Maar ik mis het nog elke dag! Hou jullie allemaal goed en geniet nog van jullie prachtige hobby!
 3. Stopzetting The Chula Range

  Bedankt Jo, ik zal binnenkort wel eens een foto nemen van onze 3 kindjes!
 4. Stopzetting The Chula Range

  Dag vrienden, eerst en vooral wil ik nu alvast iedereen prettige feesten en een zeer gelukkig nieuwjaar wensen. En veel plezier met de mooie hobby. Ondertussen hebben we al 3 kinderen en zoals de meeste wel zullen weten is dat wel al een tijdje gestopt waren met het houden en kweken van baardagamen. Het was met heel veel pijn in het hart, maar ik ben altijd van oordeel geweest dat wanneer je minder of geen tijd meer hebt voor de dieren dat het beter is er helemaal mee te stoppen. Dat hebben we ook gedaan. De website The-ChuLa-Range.be bleef wel bestaan en ik probeerde zoveel mogelijk informatie te geven aan mensen die me nogsteeds een mailtje stuurde. Ook kreeg ik regelmatig nog de vraag of we nog kweekplannen hadden of nakweek zitten hadden. Deze mensen stuurde ik dan door naar vrienden hier ook aanwezig op het forum. Maar voor een goede website kost niet alleen veel geld, maar je moet ook tijd hebben om deze up-to-date te kunnen houden. De tijden dit ik echt eens een beetje vrij ben, heb ik dan niet veel zin meer om nog achter de pc te gaan zitten. Daarom heb ik besloten de website van het net te halen. The ChuLa Range was al op sterven na dood, maar zal op 25 december voorgoed begraven worden. Het was een hele fijne tijd, maar aan alle mooie liedjes komt een einde! Toch wil ik vele mensen bedanken voor de mooie tijd, eigenlijk iedereen hier op het forum! Je kon het forum ook altijd bereiken via The ChuLa Range. The ChuLa Range was mijn eerste kindje, maar ik heb er nog 3 voor te zorgen! Iedereen die op hun website een link naar onze website staan heeft mag deze dus verwijderen! De ene website van mij stopt ermee, maar een andere website van mij zal geboren worden op 25 december! www.STM-Interior.be Met een beetje geluk heb ik in maart 2013 mijn diploma opzak als Binnenhuisarchitect. In de toekomst denk ik eraan om hier een eigen zaak mee op te richten (als de crisis ooit nog voorbij zal gaan!) Voorlopig zal dit meer een hobby zijn en een media om hier een job in te vinden! Bedankt iedereen die ons altijd steunde en we zien elkander zeker nogwel eens op een beurs of hier op het forum!
 5. Wat Stil Hier Zeg

  Ik heb het momenteel druk met mijn nieuwe job als keuken ontwerper/verkoper en mijn opleiding binnenhuisarchitect. De dieren zijn hier weg....en de stelling komen ze 1 van de volgende weken ophalen. Ook door de geboorte van ons 2de dochtertje hebben we onze handen vol! Maar dat is natuurlijk ook heel leuk.
 6. Dendrobates Leucomelas

  Het zijn er zeer mooie! Ook zeer mooie foto's!
 7. Antwerpen Naturaria Fair 25 September 2011

  Ik ben ook nog even langs geweest. Toch nog bij enkele vrienden langs geweest, ook al was de beurs toen al ten einde! De laatste zijn de beste zeker? Haha Maar was toch bij dat ik iedereen nog eens heb terug gezien! Mis dit alles wel!
 8. Beetje Druk

  hier is alsnog de link http://www.wix.com/stefanmoons1/stm-interior-and
 9. Beetje Druk

  Ik maak al wel 3D ontwerpen voor keukens, dressings, badmeubels en maatkasten. Ook maak ik 2D techn.plannen voor keukens en badkamers en eventueel detailplannen. Plannen kan ik thuis afdrukken op A4 en A3. Een ontwerp maken en nadien zien als het af is, is gewoon geweldig! Ik ben ook stillaan bezig aan een website. Misschien wil ik na mijn opleiding een bijberoep starten. Ga alvast maar een een kijkje nemen. (Veel staat er nogwel niet op hoor)
 10. We Zijn Blij...

  Oooohh hoe lief! Proficiat
 11. Beetje Druk

 12. Beetje Druk

  Het is de laatste tijd zo druk dat ik amper nog tijd heb om eens langs te komen; En binnenkort zal ik het nog drukker hebben. Volgende maand begin ik aan een opleiding binnenhuisarchitectuur. Deze opleiding zal (als het meezit) 16 maanden duren en dan kan ik voor een examencommissie komen om een diploma te behalen. Ik kan niet wachten om te kunnen starten. Maar toch mis ik al de vrienden hier! Daarom wil ik zondag wel een langskomen op de beurs
 13. Antwerpen Naturaria Fair 25 September 2011

  Normaal ga ik ook een kijkje komen nemen. Ik mis het wel een beetje om een standje te hebben. Maar voor mij is dat verleden tijd! Wanneer ik tijd heb kom ik eens kijken.
 14. Sorry

  Veel sterkte Wil, niet zo prettig nieuws. Je weet dat je hier altijd jou hart kan luchten!
×