Jump to content
Sign in to follow this  
Wil

Te Gek Voor Woorden

Recommended Posts

Man schopt hondje in elkaar Uitgegeven: 6 februari 2007 16:25 Laatst gewijzigd: 6 februari 2007 16:30 AMSTERDAM - De politie heeft een 31-jarige man opgepakt wegens dierenmishandeling. De man schopte op straat in Roermond een hondje in elkaar. De viervoeter, nog geen 4 maanden oud, liep gebroken ribben en inwendige bloedingen op. Het hondje is naar een dierenarts gebracht, zo meldt de Limburgse nieuwszender L1 dinsdag. De dierenmishandeling vond plaats in de Wernerstraat in Roermond. Verward De politie verklaarde dat de man een verwarde indruk maakte. De mishandelaar stopte met schoppen en rende weg toen er meer mensen op het rumoer afkwamen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Justitie beslist over zijn vervolging.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of hij het gaat halen is nog maar de vraag, maar we zijn blij dat hij in elk geval nu nog leeft", zegt de assistente van dierenkliniek Op d'n Diek in Sittard Daar werd gisteren een drie maanden oude puppy vanuit Roermond binnengebracht. Het dier was door zijn eigenaar in elkaar getrapt op straat. Pas toen omstanders zich ermee bemoeiden, stopte de man en sloeg op de vlucht. De Shelty-puppy werd met inwendige bloedingen en gebroken ribben opgehaald door de dierenambulance. Inmiddels is hij geopereerd. "We moeten aanzien wat hij er aan overhoudt", aldus de assistente. "Het kan zijn dat hij blijvend letsel heeft. En dan moeten we hem helaas alsnog laten inslapen. We hebben hem wel al een naam gegeven: Lucky, omdat het een wonder is dat-ie nog leeft.

 

 

Verzorgster Marie-Louise van dierenkliniek Op d'n Diek in Sittard ontfermt zich over Lucky, die gisteren zwaar werd mishandeld door zijn baasje

De 31-jarige eigenaar is aangehouden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×