Jump to content

monibro

Members
  • Content count

    759
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About monibro

  • Rank
    Gold Member
  • Birthday 10-08-1966

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Renswoude
  1. Achterwand

    wauw, wat is dat een prachtig terrarium zeg.
  2. Vraagje

    In sommige gevallen wel. Mijn vriendin heeft al 3 jaar 2 mannetjes bij elkaar in een terra van 120 cm. En het zijn echt 2 mannetjes, want ze leent ze altijd uit om te paren.
  3. Wakker Maken ?

    Ik weet idd niet wat een winterrust is, want dit heb ik nog nooit meegemaakt. Vorige winter was ze nog te jong. En ik heb ergens gelezen dat op een gegeven moment de lichten uitgaan, dus dat heb ik ook gedaan. Ze zijn ongeveer 5 weken uitgeweest.
  4. Porsche heeft volgens mij een WINTERSLAAP genomen, vanaf oktober ligt ze al te suffen, kwam heel af en toe eens uit haar grot om een sprinkhaan te eten. Met kerst heeft ze haar laatste poep gedaan en sindsdien is ze haar grot niet meer uitgeweest. Ze ligt wel elke keer anders, en als ik het ruit heen en weer schuif doet ze wel haar oogjes open. Als ik naar haar staart kijk, is er niets mis mee, maar ze zal volgens mij toch een keertje actief moeten worden? Het licht en de warmte zijn in oktober verkort tot in november helemaal uit. Sinds de kerst is haar licht en de warmte lampen weer aan. Elke week met een kwartiertje opgebouwd, omdat ik dacht dat ze in december weer actief zou zijn. Is het nu geen tijd om haar in bad te stoppen en te laten eten ??(onder dwang) Er hebben al die maanden groente, water en voedseldieren in haar terra gestaan, maar ze nam geen hap.
  5. Nu Met Foto

    Zeker niks weggooien hoor, mijn eitjes zagen er vorig seizoen ook zo uit. Ik heb er 11 (de beste in mijn ogen) opgestuurd, en 5 heb ik er gehouden. De eitjes waren geel met vlekken die ik zelf heb gehouden en ze zijn alle 5 uitgekomen, en alle 5 de beestjes waren gezond en heel mooi.
  6. Baardagaam48

    Hoi Henk en Dineke , Welkom hier, ik heb net even de website bekeken, maar de leguaan doet haar naam wel eer aan zeg, wat een prachtig beest.
  7. ++ Henry++

    Ik vind de foto's geweldig. Je hebt een prachtig dier en een erg mooi terrarium.
  8. ++ Henry++

    Hoi Nadia,
  9. Volgens mij zijn de foto's een beetje te groot.
  10. Te Gek Voor Woorden

    vreselijk gewoon
  11. Kan je wel een kalenderfoto van maken, hij is schitterend.
  12. Ricardo

    Hoi Ricardo,
×