Jump to content

Trekhond

Members
  • Content count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trekhond

  1. Toen we deze nacht thuiskwamen van het trouwfeest van vrienden van ons^^ Baardjes 1 Baardjes 2 Baardjes 3 Baardjes 4
  2. Zojuist bij het voederen van onze baardjes heb ik gemerkt dat er iets is met het pootje van fleur.. Best bij DA gaan ermee zeker?? Ons fientje is echt zeer dominant. kan dit door te vechten zijn? Ze apart steken dan? graag raad aub!
  3. Pootje Fleur

    Het beste niet willen voor mijn beestjes zou ik ook niet zeggen hoor. Eerst wou ik max 200
  4. Pootje Fleur

    Aan het pootje scheelt er niks meer.. En deze kans kon ik niet laten liggen voor dat baardje.. ochja.. Khemmet nu en kga et niemeer weg doen:)
  5. Pootje Fleur

    Fleur is echt braaf.. Fien is zeer dominant.. Af en toe zelf her gedacht dat ze een manneke is! Enkel merk il wel op als ik ga kijken dat fien alleen dan zo doet.. Anders liggen ze mooi samen!!
  6. Forumdag 27 & 28 Maart 2010

    Ik kan jammer genoeg niet komen:( Ik moet zondag gaan werken!
  7. Beurs Te Gent

    Ik heb het ook gemerkt.. Mijn vriendin zei het me ook! Ik vond marc zijn bakjes wel proper, waar de baardjes in zaten! We moesten ons echt inhouden voor terug een baardje te kopen^^
  8. Album fien en Fleur In dit album vind je Fien en Fleur. Fleur is diegene met het rood in. En het schattige rode puntje op haar neus! Ze moet wel nog vervellen.. Ze zit zeer graag op men hand!
  9. Fien is momenteel 28,3 cm (is stukje van haar staart kwijt) Op 3 weken is ze al 3 cm gegroeid! Ik heb ze aangekocht in juni 2009.., maar door te weinig te weten erover, niet zo goed gegroeid! Maar nu met de goede omstandigheden echt wel goed aan het groeien! Ik kan het zelf zien, terwijl ik ze elke dag zie! Fleur is momenteel 31,5 cm.. Zij is van september 2009.. Ze is echt een mooi beestje! Het koopje van mijn leven echter!
  10. Importeur En Dealer

    Als die raptorlamp beter is als de mega ray, wil ik deze ook wel hoor^^
  11. Beurs Te Gent

    Was inderdaad te laat:( Heb dus een tijdelijke oplossing gekocht.. Binnenkort dan eentje bestellen
  12. Beurs Te Gent

    Dat is waar.. vlug marc bericht sturen voor een megaray lamp
  13. Beurs Te Gent

    Bij deze een bevestiging, ik zal er deze namiddag zijn! kan er daar met bancontact geld afgehaald worden? of moet ik cash meenemen??
  14. Beurs Te Gent

    Ik ga maken dat ik er ben! Om 14uur vertrekken in Ieper op de vergadering.. Ik zal wel toekomen in kostuum.. Hopelijk ben ik er tegen 15u! Kan ik een goede deftige uvb lamp kopen.. Marc, ga jij die megarays meehebben? Of zijn er betere? Want ik heb maar een 5.0 lamp zitten nu, ben er deze week achtergekomen!
  15. Ik heb sinds gisteren een 2de baardje erbij.. Ik was er deze morgend bij toen mijn lampen aansprongen. En mijn 1ste baardje zag het nieuwe aan als voedsel. Ik heb ze direct ook apart gestoken. Heb ze beide al wat krekels enzo gevoederd. Wat kan ik het beste doen nu? Gaat dit zo blijven? Of gewoon wat laten wennen? Want het nieuwe baardje, kijkt zelf niet naar fientje om..
  16. Nieuw Baardje Erbij!

    Fleur doet niks.. Fien bijt naar heel het lichaam van fleur.. We hebben ze allebei naast elkaar gehouden en het ziet er hetzelfde uit^^
  17. Nieuw Baardje Erbij!

    Ik ben toch niet op men gemak hoor! Fien blijft maar kopknikken en haar baard opblazen en licht zwart maken. En nu zagen de aanvallen er wel al een pak gemeender uit:s Het ene moment zitten ze mooi same en vanaf wanneer fleur beweegt, gaat fien in de aanval:s
  18. Nieuw Baardje Erbij!

    Foto's kan je zo meteen bij het juiste topic vinden!
  19. Nieuw Baardje Erbij!

    Ik zal deze week eens wat foto's posten. Het is iemand die het doet voor zijn plezier! Hij heeft er nog een paar zitten. Het is daar echt een dierenparadijs. IK dacht 4 honden, 2 katten, 12 fretten, gekko's, 10 baardjes en nog konijnen.. Het is gewoon een passie bij die mensen! En ik heb geluk dat ik dat baardje voor 20
  20. Nieuw Baardje Erbij!

    Srry Jo! IK had die persoon eergisteren via ander forum leren kennen.. En hij heeft mij een hypovrouwtje voor amper 20
  21. Nieuw Baardje Erbij!

    Raar maar waar sinds ons fleurtje hier is, is ons fientje ook mega actief! Ze eet volop.. Ze loopt rond, echt niet normaal. Precies of ze blij is, dat ze een vriendinnetje heeft..
  22. Nieuw Baardje Erbij!

    Heb heel het terra, ofja wat er in stond verandert van plaats. Ik had het andere baardje ook in een bakje gestoken dat +20 cm hoog was, maar toch was ze er in geslaagd er uit te komen. Ondertussen denkt ons huidig baardje nog steeds dat ze eten is.. Ze gaat er naartoe met de tong uit de mond. Wel heb ik al gemerkt dat fien kopknikt.. Kan een vrouwtje dit ook?
  23. Nieuw Baardje Erbij!

    Kheb wa zaken uit terra genome en er bak ingezet.. En daar 1baardje erin.. En anderd baardje loopt los.. Ze kunnen elkaar zien, zo kunnen ze even wennen!
  24. Nieuw Baardje Erbij!

    Het zijn beide vrouwtjes.. Fientje is 27 cm en fleur ons nieuw baardje 31cm.. Lichaam zijn ze beide hetzelfde.. Juist de ene haar staartje is langer..
  25. Vanaf wanneer mogen jonge baardjes verkocht worden? Ik zag vandaag op een site een advertentie waarin baardjes van 2 weken oud verkocht werden. Advertentie Dit is toch nog niet goed voor deze beestjes?
×