Jump to content

Trekhond

Members
  • Content count

    105
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Trekhond

  • Rank
    Member
  1. Toen we deze nacht thuiskwamen van het trouwfeest van vrienden van ons^^ Baardjes 1 Baardjes 2 Baardjes 3 Baardjes 4
  2. Pootje Fleur

    Het beste niet willen voor mijn beestjes zou ik ook niet zeggen hoor. Eerst wou ik max 200
  3. Pootje Fleur

    Aan het pootje scheelt er niks meer.. En deze kans kon ik niet laten liggen voor dat baardje.. ochja.. Khemmet nu en kga et niemeer weg doen:)
  4. Pootje Fleur

    Fleur is echt braaf.. Fien is zeer dominant.. Af en toe zelf her gedacht dat ze een manneke is! Enkel merk il wel op als ik ga kijken dat fien alleen dan zo doet.. Anders liggen ze mooi samen!!
  5. Zojuist bij het voederen van onze baardjes heb ik gemerkt dat er iets is met het pootje van fleur.. Best bij DA gaan ermee zeker?? Ons fientje is echt zeer dominant. kan dit door te vechten zijn? Ze apart steken dan? graag raad aub!
  6. Forumdag 27 & 28 Maart 2010

    Ik kan jammer genoeg niet komen:( Ik moet zondag gaan werken!
  7. Beurs Te Gent

    Ik heb het ook gemerkt.. Mijn vriendin zei het me ook! Ik vond marc zijn bakjes wel proper, waar de baardjes in zaten! We moesten ons echt inhouden voor terug een baardje te kopen^^
  8. Fien is momenteel 28,3 cm (is stukje van haar staart kwijt) Op 3 weken is ze al 3 cm gegroeid! Ik heb ze aangekocht in juni 2009.., maar door te weinig te weten erover, niet zo goed gegroeid! Maar nu met de goede omstandigheden echt wel goed aan het groeien! Ik kan het zelf zien, terwijl ik ze elke dag zie! Fleur is momenteel 31,5 cm.. Zij is van september 2009.. Ze is echt een mooi beestje! Het koopje van mijn leven echter!
  9. Importeur En Dealer

    Als die raptorlamp beter is als de mega ray, wil ik deze ook wel hoor^^
  10. Beurs Te Gent

    Was inderdaad te laat:( Heb dus een tijdelijke oplossing gekocht.. Binnenkort dan eentje bestellen
  11. Beurs Te Gent

    Dat is waar.. vlug marc bericht sturen voor een megaray lamp
  12. Beurs Te Gent

    Bij deze een bevestiging, ik zal er deze namiddag zijn! kan er daar met bancontact geld afgehaald worden? of moet ik cash meenemen??
  13. Beurs Te Gent

    Ik ga maken dat ik er ben! Om 14uur vertrekken in Ieper op de vergadering.. Ik zal wel toekomen in kostuum.. Hopelijk ben ik er tegen 15u! Kan ik een goede deftige uvb lamp kopen.. Marc, ga jij die megarays meehebben? Of zijn er betere? Want ik heb maar een 5.0 lamp zitten nu, ben er deze week achtergekomen!
  14. Nieuw Baardje Erbij!

    Fleur doet niks.. Fien bijt naar heel het lichaam van fleur.. We hebben ze allebei naast elkaar gehouden en het ziet er hetzelfde uit^^
  15. Nieuw Baardje Erbij!

    Ik ben toch niet op men gemak hoor! Fien blijft maar kopknikken en haar baard opblazen en licht zwart maken. En nu zagen de aanvallen er wel al een pak gemeender uit:s Het ene moment zitten ze mooi same en vanaf wanneer fleur beweegt, gaat fien in de aanval:s
×