Jump to content

kevin_verdoodt

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kevin_verdoodt

  1. Verliefd Verliefd

    proficiat met de silk's.ik vind het echt prachtige dieren.ik was er al volledig weg van toen ik ze voor de eerste keer op foto zag,maar eens je ze in het echt gezien hebt kan je ze zeker niet meer vergeten.veel geluk met deze mooie nakweek.
  2. Eindelijk Uitgekomen

    na 63 dagen bij 28
  3. Eindelijk Uitgekomen

    deze dieren zijn nu zeker al 18 maand oud.kheb ze gekocht als ze al iets meer dan een jaar waren.denk niet da ze nog veel zullen groeien.de man is wel iets groter.
  4. mooie beestjes.veel geluk met de kweek.
  5. Eindelijk Uitgekomen

    haar gewicht was 300 gr en ze was 42 cm groot. ja na een paar dagen zien ze echt al een beetje witter. hoelang duurt het eigenlijk ongeveer voor het patroon weg gaat?
  6. Eindelijk Uitgekomen

    ja ze zijn redelijk wit.het is natuurlijk nog afwachten of ze nog witter worden en of het patroon weg gaat.maar wordt de leucist altijd geboren met patroon of ben ik daar verkeerd in?
  7. die van vanda vind ik het mooist
  8. Eindelijk Uitgekomen

    hey,bedankt allemaal.ja het blijft altijd leuk om de eitjes zien uit te komen.de andere eitjes waren ingevallen.kheb nu 16 eitjes van een ander legsel.waren er eerst ook 21 maar ook al paar van ingevallen.hier ook foto van de ouders
  9. Bright Sun Uv

    ik heb helaas geen metertjes om de lichtsterkte en uv straling te meten.de meeste van mijn lampen gaan al bijna een jaar mee,dus tijd om te veranderen.maar heb er ook al twee gehad die na vier tot vijf maanden al niet meer werkten.
  10. Eitjes

    bij mij waren er ook veel kapot gegaan.bij het eerste nestje 10 van de 20. bij het tweede zijn het er 5 van de 21.
  11. Bright Sun Uv

    ik gebruik deze lampen ook en ben er heel tevreden over.is wel wat duudrder in aanschaf,maar op lange termijn haal je de kosten er trug uit.deze verbruiken maar 50- 70w t.o.v power sun...en de lichtopbrengst is echt veel groter.
  12. Vraag

    ik ook
  13. Energieberekening

    de prijs hangt af van welk contract je hebt.voor u lamp van 100 watt 1 uur te laten branden zal dat ongeveer 1,7 eurocent zijn.
  14. Voor Mensen Van Oost-vlaanderen (belgie)

    bij ons in aalst is niks gratis en het duurt dan ook zoals alles hier een tijdje voor het in orde is
  15. Voor Mensen Van Oost-vlaanderen (belgie)

    da wordt gerigistreerd op adres.is eenmalig te betalen,maar als ge verhuisd moeie het opnieuw aanvragen.kost rond de 150 euro.
  16. Aantal Uren Uvb

    mijn uv lampen branden 14 uur per dag.ik gebruik de bright sun van lucky reptile.deze is 70 watt en en geeft meer warmte en uv en geeft het meeste lux van alle gelijkaardige lampen die op de markt zijn.heb een tijd sunspots van 150 watt gebruikt maar de bright sun is op alle gebied veel beter.het scheelt hem trouwens heel veel in gebruik.zijn wel duur in aanschaf.je hebt ook een voorschakel apparaat nodig.het setje kost een 150 euro.
  17. hey,ik ben kevin,22 jaar en al 10 jaar met reptielen bezig. sinds 5 maand ben ik met baardagamen begonnen. zal eens wat foto's plaatsen. de leuciscten,op de onderste foto zijn ze wat geel door het zand waar ze op zitten. heb 20 eitjes van hun in de broeikas en ze zal heel binnenkort trug eitjes leggen. vrouwtje red dachiu, hoofd is nog aan het vervellen. citrussen van erwin, kleinste is aan het vervellen.normaal even geel als de andere. groepsfoto: 1.1 red dachiu 1.1 citrus 1.0 supertrans mijn wildkleurtjes,de man heb ik al meer dan acht jaar koppel candy cane leatherback,wordt zaterdag meegebracht door allesandro naar hamm.
  18. Mijn Baardjes

    jaja kom donderdag maar af.zijn mooie beestjes ma moeten wel nog wa op kleur komen.zijn trouwens heel klein.denk niet dat ze allang uitgekomen zijn.
  19. hey echt heel mooi diertje,heb ook twee baardjes gekocht bij allesandro. candy cane leatherback koppeltje,was 1350 euro. hij is ni goedkoop maar heeft wel mooie baardjes. hij had ook een koppel red hypo mee,was te koop voor 700 euro. maar de baardjes die niet gereserveerd waren hadden allemaal wel stuk van de staart of ontbraken wat teentjes.
  20. kheb verleden maand ook een super trans van joeri gekocht. hele mooie beestjes trouwens. de nakweek leucist van joeri wordt echt extreem wit. hopelijk zorgen ze voor mooie nakweek.
  21. Mijn Baardjes

    @ sven: ja ge moet is komen zien
  22. Mijn Baardjes

    hey,bedankt voor de reacties. de mark. leucist komen van gekko reptiles in lier. ja de wildkleur heb ik al 8 jaar,ma derest nog ma vijf maand
×