Jump to content

kevin_verdoodt

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kevin_verdoodt

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 21-03-1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Hofstade
  1. Verliefd Verliefd

    proficiat met de silk's.ik vind het echt prachtige dieren.ik was er al volledig weg van toen ik ze voor de eerste keer op foto zag,maar eens je ze in het echt gezien hebt kan je ze zeker niet meer vergeten.veel geluk met deze mooie nakweek.
  2. Eindelijk Uitgekomen

    deze dieren zijn nu zeker al 18 maand oud.kheb ze gekocht als ze al iets meer dan een jaar waren.denk niet da ze nog veel zullen groeien.de man is wel iets groter.
  3. mooie beestjes.veel geluk met de kweek.
  4. Eindelijk Uitgekomen

    haar gewicht was 300 gr en ze was 42 cm groot. ja na een paar dagen zien ze echt al een beetje witter. hoelang duurt het eigenlijk ongeveer voor het patroon weg gaat?
  5. Eindelijk Uitgekomen

    ja ze zijn redelijk wit.het is natuurlijk nog afwachten of ze nog witter worden en of het patroon weg gaat.maar wordt de leucist altijd geboren met patroon of ben ik daar verkeerd in?
  6. die van vanda vind ik het mooist
  7. Eindelijk Uitgekomen

    hey,bedankt allemaal.ja het blijft altijd leuk om de eitjes zien uit te komen.de andere eitjes waren ingevallen.kheb nu 16 eitjes van een ander legsel.waren er eerst ook 21 maar ook al paar van ingevallen.hier ook foto van de ouders
  8. Eindelijk Uitgekomen

    na 63 dagen bij 28
  9. Bright Sun Uv

    ik heb helaas geen metertjes om de lichtsterkte en uv straling te meten.de meeste van mijn lampen gaan al bijna een jaar mee,dus tijd om te veranderen.maar heb er ook al twee gehad die na vier tot vijf maanden al niet meer werkten.
  10. Eitjes

    bij mij waren er ook veel kapot gegaan.bij het eerste nestje 10 van de 20. bij het tweede zijn het er 5 van de 21.
  11. Bright Sun Uv

    ik gebruik deze lampen ook en ben er heel tevreden over.is wel wat duudrder in aanschaf,maar op lange termijn haal je de kosten er trug uit.deze verbruiken maar 50- 70w t.o.v power sun...en de lichtopbrengst is echt veel groter.
  12. Vraag

    ik ook
  13. Energieberekening

    de prijs hangt af van welk contract je hebt.voor u lamp van 100 watt 1 uur te laten branden zal dat ongeveer 1,7 eurocent zijn.
  14. Voor Mensen Van Oost-vlaanderen (belgie)

    bij ons in aalst is niks gratis en het duurt dan ook zoals alles hier een tijdje voor het in orde is
×