Jump to content

Hans de Jong

Members
  • Content count

    151
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hans de Jong

  1. Wat ik vandaag weer had. Ik had Kumara effe uit de bak op de grond, hij liep naar de bak van een andere mannelijke baardagaam. DIe andere man die zag Kumara buiten de bak, en die man werd helemaal g*il. DIe man in nn*ukhouding beenen gekruist, hemie penis eruit. En even later spuite hij het uit. whahahahahaha Echt dit is het meest bizare wat ik op dit moment hebt megemaakt in de baardagaamen wereld.
  2. Mijn boa,s Laatste Aanwinsten mijn Hondurassen firebelly 1.1. Crawl Cay 0.1 Het voor Albino (Sharp) 0.1 Pastel 0.1 (Let niet op de pisvlek, moet nog schoonmaken) Dat waren ze, ik hoor wel wat jullie er van vinden Pretige feestdagen gewenst gr, Hans Ik heb mijn baardagaamen nog wel, maar die heb ik bij mijn zus geplaats..
  3. Alweer Een Tijd Niet Meer Hier Geweest.

    Haha ja het gaat hier gewoon door heb nu 5 baardagaamen en 7 slangen in mijn collectie.. En dit is nog maar een begin.. Verder hebben we ( mijn zus en ik ) ook nog muizen en ratten en insecten kweeken lopen.. druk druk druk, maar erg leuk ..
  4. Alweer Een Tijd Niet Meer Hier Geweest.

    Dank jullie wel, ben ook erg blij met mijn collectie
  5. Broer En Zus Kweken...

    Kun jij mij uitleggen dat een eiland ergens in central america tegen mexico. Dat er in de jaren 70 5 boa,s zijn uitgezet ook nog 3 mannen en 2 vrouwen, nu 25/30 jaar later op dat eiland een overpopulatie met gewoon gezonde en goedverkeerde boa,s.. Wat Marc zegt, mensen kun je totaal niet vergelijken met reptielen..
  6. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Nog wat foto,s voor de slangenliefhebbers.. Mijn Pastel Boa.. En een headschot..
  7. Miner-all Indoor

    Ik zou nog wel een vitamine preperaat geven.. Ik zelf geef minar all en reptivite van Zoo med.. Ik zie minar all als een kalk preperaat maar dan net wat extra..
  8. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Sterker nog hans ik heb in docus gezien dat baardagamen in het wild ook vogels met veer en al verschalken. Baardjes eten meer dan wij denken in het wild. . Serius? vet.. Weetje nog wel docu het was?
  9. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Een dier blijft wel een dier, ook een krekel.. In de natuur zijn wetten... Slangen eten knaagdieren, hagedisjes en vogels.. Op en top roofdieren en vlees eters.. Tijgers en leeuwen idem dito.. Baardagaamen eten bijde insecten en ook knaagdieren zoals pinkies.. Verder eten ze groenten;.. Kan me zeker voorstellen dat mensen niet tegen de waarheid kunnen, en het zielig vind hoe een rat word gewurgt en word veroberd.. EN dan na tijd lekker aan tafel gaat zitten om een stukje vlees te benutigen.. Tja, hoort er 1 maal bij.. Maar tim wat vind je dan van uilen en dergelijke?
  10. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Baardagaamen zijn kei leuke dieren en zuper grappig om te zien hoe hun zijn... Slangen hebben mijn hart gestolen, hun uiterlijk hun doen en hun gedrag.. Het zijn reptielen hoe een reptiel hoort te zijn.. EN dat zie ik niet bij mijn baardjes:)..
  11. Kumara

    Vorige week vrijdag om 17:00 maakte hij raare geluiden. En stikte bijna, ik ben gelijk naar de DA geweest, hij had longontsteking. De DA heeft me weer naar huisgestuurd met een aantal medicijnen. 2 uur later toen ik thuis was maakt hij weer dat geluid, en stikte voor mijn ogen en kan geen f*ck doen, en is dood gestikt. Nu ik dit typt zit de tranen in mijn ogen, en ben dit wekend er goed ziek van geweest.. Dus ter nagedachten. Mijn kumara, mijn mooiste en vooral liefste baardagaam. Heeft helaas maar 1 jaar oud mogen worden.. Ik heb een hele leuke tijd met jouw gehad, en je was zo lief en had charme.. Kumara R.I.P
  12. Kumara

    Dankje jullie voor het medeleven..
  13. Ik hoop op echte pieds dit.. Schitterend diertje Gerrit..
  14. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Mooi dat je over rich ihle begint.. Hier ga ik op zoek naar een mooie cleane pastel gekleurde Salmon man.. Dit is de basis voor de super salmon project..
  15. Pie In Actie

    Voer foto,s vind ik lelijk, maar mooie bruine regenboog
  16. Wat Nieuwe Foto's Gemaakt Van De Woma's

    Schitterende bakkes hebben hun hehe.. Wel mooi dat deze pythons geen heatpits hebben.. Nog lekker primitiefe slangen, dat vind ik zo mooi aan de Boa C.. Ja engeland kun je ook schitterende dieren aan treffen, ook goeie kwekers.. Ik heb mijn Baardagaam collectie compleet verder, en ga nu boa ctjes sparen.. En in engeland heb je goeie kwekers zitten..
  17. Wat Nieuwe Foto's Gemaakt Van De Woma's

    Mooie woma,s, lijkt mij in de toekomst wel leuk om mijn collectie te hebben.. Alleen de prijzen schrikken mij nog een beetje af hehe.... Maar kan me goed voor stellen dat je voor deze genus bent gevallen
  18. Kumara

    Dank jullie wel voor de aardige woorden..
  19. Kumara

    Ja dat is het vervelende van dieren houden, als het dier ziek is ben je afhankelijk van een 2e persoon ofterwel de DA. Voor de volgende keer als ik naar de DA ga, wil ik wel wat meer info over hebben wat de DA gaat doen en wat de da injecteerd in het zieke dier.. Maarja, ik ga naar een DA toe, en vertrouw erop dat hun het goed doed, hun hebben ervoor tenslotte geleerd ik niet. Wat Anita ook zegt, ik hoor dat veel vaker van reptielenhouders. Je merkt het pas als het te laat is. Dit was het geval. Mijn vader fokte vroeger met hangoor dwerg konijnen, en heeft het ook weel meegemaakt. dag er voor huppelde hun vrolijk rond, soctends was het dier ziek en smiddags lag het dier dood in. EN denk dat het vooral gebeurd bij kleindieren.
  20. Kumara

    Dank jullie wel, voor het medeleven. @marc De dag er voor toen de lichten net uitging meende ik al 1 keer dat geuidje te horen. Maar dacht dat het van buiten kwam. Ik zelf heb niet vernomen dat Kumara longontsteking had, hij was gezond en deed verder niks wat voor hem abnormaal is. Toen ik dat geluid hoorde tijdens ademen, ben ik me behoorlijk zorgen gaan maken en ben direct naar de DA gereden. De Da heeft een injectie baytril gedaan, en heb antibiotica keur mee gekregen wat dus voor 10 dagen zou zijn. Dit is enrofloxoral.
  21. Mooi diertje, veel plezier ermee...
  22. ......... Alkmaar

    Vaak is een reptielenwinkels warm, en na mijn mening mogen er wel dieren los lopen. Terra + leeuwarden heeft dat ook, een yemen kameleon. Niks mis mee... EN de parasieten kun je ook krijgen vanaf de kweker. Je kan een week je agaam in huis hebben, jij voert hem als nieuwe eigenaar en dan kun je ook parasieten krijgen.. Laat staan flagilaten met stress van de verhuizing en dergelijke. Het blijven excoten ook baardagaamen, ook de nieuwe eigenaar moet er mee uitkijken die wat koopt.. De klanten zorgen er voor dat winkels geld verdienen;).. Mooie citaat van Erwin Wat ik wel vind is met dierenwinkels, de quaranteen periode, vind ik bij sommige niet goed.. Heb ook wel baardagaamen verkocht aan dierenwinkels, maar gewoon wktjes. Kan me dan wel weer voorstellen als je 15 euro aan een agaam moet verdienen dat je die zo snel mogelijk moet verkopen als winkel.. Er zijn zat goeie reptielen winkels, en er zullen ook geheid slechten zijn.. Als mensen daar niet kopen gaan ze vanzelf wel weg..
  23. Mooie kleurbommen die hypo trancen, is een zeker een mooie agaam die ieder baardagaam houder in hun collectie moet hebben....
  24. Nakweek Dendrobates

    Mooie dieren, en succes met opkweken. Ik zou et niet kunnen mij veelste minieskul. xd
×