Jump to content

Hans de Jong

Members
  • Content count

    151
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hans de Jong

  • Rank
    Member
  • Birthday 15-06-1983

Contact Methods

  • MSN
    hj-reptiles@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.hj-reptiles.com
  • ICQ
    0
  1. Alweer Een Tijd Niet Meer Hier Geweest.

    Haha ja het gaat hier gewoon door heb nu 5 baardagaamen en 7 slangen in mijn collectie.. En dit is nog maar een begin.. Verder hebben we ( mijn zus en ik ) ook nog muizen en ratten en insecten kweeken lopen.. druk druk druk, maar erg leuk ..
  2. Alweer Een Tijd Niet Meer Hier Geweest.

    Dank jullie wel, ben ook erg blij met mijn collectie
  3. Mijn boa,s Laatste Aanwinsten mijn Hondurassen firebelly 1.1. Crawl Cay 0.1 Het voor Albino (Sharp) 0.1 Pastel 0.1 (Let niet op de pisvlek, moet nog schoonmaken) Dat waren ze, ik hoor wel wat jullie er van vinden Pretige feestdagen gewenst gr, Hans Ik heb mijn baardagaamen nog wel, maar die heb ik bij mijn zus geplaats..
  4. Broer En Zus Kweken...

    Kun jij mij uitleggen dat een eiland ergens in central america tegen mexico. Dat er in de jaren 70 5 boa,s zijn uitgezet ook nog 3 mannen en 2 vrouwen, nu 25/30 jaar later op dat eiland een overpopulatie met gewoon gezonde en goedverkeerde boa,s.. Wat Marc zegt, mensen kun je totaal niet vergelijken met reptielen..
  5. Miner-all Indoor

    Ik zou nog wel een vitamine preperaat geven.. Ik zelf geef minar all en reptivite van Zoo med.. Ik zie minar all als een kalk preperaat maar dan net wat extra..
  6. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Sterker nog hans ik heb in docus gezien dat baardagamen in het wild ook vogels met veer en al verschalken. Baardjes eten meer dan wij denken in het wild. . Serius? vet.. Weetje nog wel docu het was?
  7. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Een dier blijft wel een dier, ook een krekel.. In de natuur zijn wetten... Slangen eten knaagdieren, hagedisjes en vogels.. Op en top roofdieren en vlees eters.. Tijgers en leeuwen idem dito.. Baardagaamen eten bijde insecten en ook knaagdieren zoals pinkies.. Verder eten ze groenten;.. Kan me zeker voorstellen dat mensen niet tegen de waarheid kunnen, en het zielig vind hoe een rat word gewurgt en word veroberd.. EN dan na tijd lekker aan tafel gaat zitten om een stukje vlees te benutigen.. Tja, hoort er 1 maal bij.. Maar tim wat vind je dan van uilen en dergelijke?
  8. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Baardagaamen zijn kei leuke dieren en zuper grappig om te zien hoe hun zijn... Slangen hebben mijn hart gestolen, hun uiterlijk hun doen en hun gedrag.. Het zijn reptielen hoe een reptiel hoort te zijn.. EN dat zie ik niet bij mijn baardjes:)..
  9. Kumara

    Dankje jullie voor het medeleven..
  10. Ik hoop op echte pieds dit.. Schitterend diertje Gerrit..
  11. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Mooi dat je over rich ihle begint.. Hier ga ik op zoek naar een mooie cleane pastel gekleurde Salmon man.. Dit is de basis voor de super salmon project..
  12. Nog Wat Boa Foto,s Dan :d...

    Nog wat foto,s voor de slangenliefhebbers.. Mijn Pastel Boa.. En een headschot..
  13. Pie In Actie

    Voer foto,s vind ik lelijk, maar mooie bruine regenboog
  14. Wat Nieuwe Foto's Gemaakt Van De Woma's

    Schitterende bakkes hebben hun hehe.. Wel mooi dat deze pythons geen heatpits hebben.. Nog lekker primitiefe slangen, dat vind ik zo mooi aan de Boa C.. Ja engeland kun je ook schitterende dieren aan treffen, ook goeie kwekers.. Ik heb mijn Baardagaam collectie compleet verder, en ga nu boa ctjes sparen.. En in engeland heb je goeie kwekers zitten..
×