Jump to content

patrick78

Members
  • Content count

    112
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About patrick78

  • Rank
    Member
  • Birthday 16-02-1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Vraag

    mogen baardagamen komkommer eten ?
  2. Hoe Lang Is De Winterrust

    de temp is 30 graden heb 2 spots in een terra van 140 cm
  3. hallo allemaal, Hoe lang is de winterrust normaal bij baardagamen ? Mijn mannetje zit er nog steeds in al van november. Is dit normaal ?
  4. Kleur Voor Terra

    Hallo allemaal, Ik ben weer eens begonnen met klussen ! Gisteren heb ik het hout gehaald voor mijn nieuwe terra,alles in elkaar geschroeft en de piepschuim er in geplakt. Vandaag de eerste laag tegellijm er op(in) gesmeerd. Nou komt de vraag ?? Heeft iemand leuke iedeeen welke kleur ik kan gebruiken voor de binnen kant ? Bij mijn eerste terra die ik gemaakt heb heb ik een zande kleur gebruikt,wil nu iets anders. Heb nog een vraag ?? Ventilatie gaten moeten die laag of mogen dien ook hoog in het terra verwerkt worden ? (Dus laag bij de vloer of hoog bij het plafon van de bak)
  5. hallo die van mij zijn 6 maanden en 4,5 maand als het goed is gaan ze met die leeftijd nog niet in winterslaap ! sinds ze bij elkaar zitten word er weinig gegeten ! ze lopen wel samen door de bak en zonne samen als ik ze weer appart zet blijven ze maar wat in de terra`s liggen !
  6. hallo, kan het zijn doordat je 2 baardjes bij elkaar plaats dat ze in het begin minder eten omdat ze misschien aan elkaar moeten wennen ?
  7. Plastieken Schuifjes Voor Ramen

    hallo, Tip van de week !!! Ga naar de gamma (doe het zelf zaak) daar krijg je goedkoop de: Fittingen (3 euro) De rails (1,50 de 2 meter in wit en zwart 6mm) Het hout werkt perfect Ik heb d`r ook alles gehaald want de reptielenshop hier in sittard of brunssum(limburg) wou voor de porseleinen fitting een tientje hebben ! mooi niet dus al je hem ook voor 3 euro kan kijgen !
  8. Ontmoeting Van Baardjes ?

    @ JDG Ze heeft al een mest onderzoekje gehad bij de vorige eigenaar ! Was vorige week gebeurd omdat hij dacht dat ie ziek was! Dat ze hem daarvoor gebeten hadden en afgestoten ! is dat met dominantie ook bij vrouwtjes ?
  9. Ontmoeting Van Baardjes ?

    was bij het achterhoofd ! het verschil scheelt 5 cm in lengte
  10. hallo allemaal, Ik heb vanavond nog een baardje gekocht via mijn voedsel aanbieder ! Het gaat zich om een vrouwtje van +/- 3 maanden oud ! Ze is maar een paar cm kleiner dan mij ander vrouwtje die is +/- 4a 5 maanden oud. Nu komt het ....... Ik heb ze net bij elkaar gezet en mij oudste vrouwtje(amy) beet haar eventjes in het hoofdje van mijn nieuwelingetje(diablo) daarna heb ik ze bij elkaar gehouden en er is toen niets schokkends gebeurd ! nu doen ze steeds met de tong elkaar betasten is dit normaal ?? zou ik ze bij elkaar kunnen blijven houden ?? wie kan me helpen ? Ik heb haar gekocht omdat ze in het terra bij die jongen een beetje het zwarte schaapje was, ze hadden haar al een stukje van haar staart afgebeten en dat kon ik dus niet over mijn hart laten gaan om haar te laten zitten !!
  11. Winterrust?

    hier bij ons ook ! het mannetje slaapt veel groent eet hij niet heb nog een lamp branden van 40 watt en die brand 6 uur ! mijn vrouwtje blijft lekker door eten en trekt zich nergens wat van aan !
  12. Nieuwtje

    hallo dopper, het kan best een tijdje duren hoor ! ik heb een vrouwtje van 5 maanden oud (2 maanden in bezit) en laat zich ook nog niet pakken ze eet wel maar alleen als ik niet voor mijn terra sta ! Geef hem/haar de tijd. wat je kan doen is wasmotjes uit de hand voeren die van mij reageert daar wel op. Als je je baardje wilt op pakken nader hem/haar altijd van voor nooit van boven (is dreigend) hoop dat je hier wat aan hebt !
  13. Afkomst

    hallo, ik kom uit het mooie urmond in limburg +/- 15 km boven maastricht van af de meeste gezien (van dit forum)
  14. Wasmot

    ik heb een vraagje ?? wasmot hoe goed zijn ze voor `n baardje ? mag ik ze alleen als bij voeding voeren of ook als hoofdvoeding !
  15. Winterslaap

    saratjeuh met het vrouwtje gaat het super ze eet goed en is deze week weer begonnen met vervellen ! dus zou normaal kunnen zijn dat mijn mannetje minder gaat eten ?
×