Jump to content

Job

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Job

  • Rank
    Newbie
  1. Gapen

    ok bedankt! Heb hem 1x ontwormd. Hij is nu 41 cm lang en van begin dit jaar.
  2. Gapen

    Maar heeeel af en toe. Dan doet hij dat 2 keer achermekaar ofzo. Heb het 2 keer gezien.
  3. Gapen

    dat doet hij idd ook wel eens, als hij het warm heeft, maar ik bedoel gewoon gapen zoals jij en ik doen.
  4. Is het erg als mijn baardagaam af en toe gaapt?
  5. Nu Al Winterrust?

    mijn baardagaam is volgens mij ook in winterrust, maar hij eet bijna niet. Hij heeft in 3 dagen 1 morioworm gegeten. 'k Heb nu wasmotjes gekocht maar daar had hij ook al geen trek in. Klopt dit?
  6. Help

    haha, misschien wel ja maar dat heb ik nu in de laatste paar dagen wel weer ingehaald
  7. Help

    nee, sorry ik heb geen foto. Vandaag was hij weer wat rustiger. Nog steeds een beetje schichtig maar niet meer die zwarte baard en hij kon nu wel relaxed ff zitten zonder de hele tijd uit de bak te willen.
  8. Help

    Bedankt voor de info! Het is helemaal niet zo dat ik hem alleen maar eten gaf en hem in een bak heb gedaan hoor! Ik heb eerst een hoop kennis verzameld en hem toen gekocht. Ik heb hem er elke dag uitgepakt en heb hem vrij veel aandacht gegeven. Alleen nu doet hij een beetje raar. Hij was heel erg tam en klom op mijn schouder enzo. Vandaag was hij ook heel gestresst. Heb hem in bad gedaan>hield hij ook niet van. Toen weer terug in het terrarium. Werd hij best wel rustig. Nog ff wild en toen ging hij weer heel relaxed liggen en kon ik hem gewoon aaien en voor de bak gaan zitten en het raampje open doen enzo. Ik snap er helemaal niks van wat hij nou allemaal doet. Maar het zal wel weer goedkomen.
  9. Help

    hij eet wel moriowormen uit de hand maar wel heel schichtig en snel. Maar hij is gewoon bang voor me geworden. Heeft iemand wel eens meegemaakt dat een grote baardagaam van wild weer tam werd?
  10. Hallo allemaal, ik ben Job en heb een baardagaam van 7 maanden en 40,5 cm lang. Hij was heel erg tam. Nou ben ik een paar keer een dagje weggeweest en nu doet hij heel wild als ik de kamer binnenkom. Zelfs als ik alleen maar in de kamer zit waar zijn terrarium staat dan is hij continu onrustig. Hij is dus een beetje verwilderd. Als ik hem wil pakken, gaat hij als een gek door die bak rennen en dan als ik hem vastpak begint hij zijn baard op te zetten. Ik wil hem graag weer helemaal tam hebben. Zou dat nog kunnen nu hij al groot is? Graag advies! Ik zit er wel een beetje mee. b.v.d.
  11. Hallo allemaal, ik ben Job en hoop binnenkort een baardagaam te gaan kopen. Net geregistreerd. 'k Heb een bak gekocht van 80 cm lang, 40 breed en 50 hoog. Hopenlijk leer ik hier veel. m. v. g. Job
×