Jump to content

villa kneus

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by villa kneus

  1. villa is nu compleet veranderd i.v.m de binnenkomst van onze 3 baardjes die te weinig kalk hebben gehad. dit zijn de drie mankeren alledrie wel iets. onze toppertje groote man erg mooi. onze eerste baardjes (mankeren niks), hiervan zijn de drie jonkies. er zit een vrouwtje tussen van 1.5 jaar , ook gekregen. en onze allereerste jonkies. onze drie eerste baardjes op een rij onze eerste terra deze is inmiddels al verkocht.
  2. eerste niewe legsel van het jaar 2007
  3. ziet er lief uit, en toch leuk dat er mensen zijn die het niet uitmaken of een baardje wat mankeert.
  4. hmm onze tyger loekie onze rattenslang.ongeveer 80cm. ook drie daggekko's paartje met 1 jong en de pampegaai grijze roodstaart heb ik geen foto van.
  5. helaas is onze baby madegascar gekko gisteren gestorven, helaas door dat ie niet door zn vervelling heenkwam. we hebben van alles geprobeerd maar niks hielp jammers snik. maar gelukkig gaat t met t koppeltje perfect vervellen goed en eten goed. het leven gaat door.
  6. Temperatuur

    kinder telefoon voor baardjes lol nee zonder dollen hoor hou t leuk hier, en grijp die kans want is te leuk hier om t te verpesten toch niet dan !!
  7. Hey Iedereen

    welkom en leuke beesies hoor .. plezier ermee
  8. Eitjes Beschimmelen

    klop bij mij gingen ze ook beschimmelen toen ik t te nat had gemaakt helaas 11 jonkies weg.
  9. kan iemand mij vertellen met welke leeftijd jonge baardjes hun eerste krekels eten, ik dacht zelf een week, en als ik ze sproei 2x per dag word wel alles erg vochtig, weten jullie er een manier op zodat ze tog drinken en de bak niet supernat word (heb zon sproeien uit de winkel )
  10. Hallo

    hahha leuk man hij is echt aan t genieten van t badje.
  11. Over Actief !

    ik denk niet dat je er erg druk om moet maken hoor, bij mij doen ze op de gekste tijden rare dingen. en vaak daarna gaan ze in ruststand.
  12. Eddepet

    welkom en dat je maar gaauw in bezit van een baardje mag zijn
  13. Eddepet

    welkom hier en maak er wat van
  14. ik kan er over mee praten hoor hier in de opvang komen ze al van jongs af aan uitgemergeld binne, en dan nog zeggen dat ze genoeg eten krijgen. kijk t kan altijd bijv als ze wormen hebben vandaar de jaarlijkse controle op de ontlasting. maar soms is t absurt, net als dat ze kromme pootjes hebben zoals ik altijd zeg... win eerst wat in op bijv. internet voor je eraan begint. er is informatie zat over baartjes te vinden NIET DAN ja toch!!
  15. raar slapen kunnen ze hier ook wat van, ik krijg al pijn in mn rug bij t zien ervan hahah
  16. Kennis Maken

    wij zijn sil en diana uit den haag. hebben opdit moment 7 baardjes, dit omdat wij ze hier in den haag opvangen. meestal krijgen wij de kneusjes binnen hehe, dus degene met kapotte staartjes teentjes en zelfs een met een gezwel (die gaat een dezerdagen naar de chirurg) toevallig vandaag zijn onze allereerste jonkies uitgekomen.. nog maar 3 stuks
  17. Kennis Maken

    tja t bekenste nummer lol, heb je even voor mij hahaah
  18. Kennis Maken

    vergeet er nog bij te zeggen dat we ook nog een rattenslang bezitten van 80cm, een grijze roodstaart hebben die de hele dag fransje bouwer fluit, en nog een kat, die alles wil slopen
×