Jump to content

balsky

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About balsky

  • Rank
    Newbie
  1. Hey gbf, Ja ze eten ook minder omdat ze in de winterrust zijn daar haal ik ze nu langzamerhand uit. Het kan zijn dat ze wel iets eten 's nachts, ik zit er wel sprinkhanen in waar van iemand ze wel eet maar welke van de 3 of alle eten weet ik niet. En sinds kort zit er een nieuw vrouwtje in mischien dat ze daar ook aan moetten wennen.
  2. Hey gbf, ja ik heb nu normale grote sprinkhanen dus nog zoder vleugels die ze eten maar ze hebben nu weer een beetje van een soort ik wil geen sprinkhanen of meelwormen/wasmotlarven staking dus ik denk wel dat ze die opkunnen 2 zijn er al ouder als 1 en ik heb er 1 van iets meer als een half jaar. die heeft tot nu toe nog niks gegeten iedergeval heb ik dit niet gezien. en bedankt *EDIT* Toevallig ook gbf van Reptielenforum ?
  3. Beste Repti-farm, vanaf wanneer kan je deze rupsen bij jullie bestellen want ik las dat verschillende mensen ze al geprobeerd hadden hier in dit topic. want ik wil graag ook wel wat nieuws proberen voor me luipaardjes! Groet, Erik
×