Jump to content

Ringo

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ringo

  • Rank
    Newbie
  1. Haai!

    Ik dacht dat de broedstoof het werk deed, Toch? Hahaha... Nee hoor, grapje! Ik denk inderdaad dat ik het wel onderschat, maar ik zie het wel... Heb je nog tips voor me? Of wat is het meeste werk? Licht me in, dan ben ik voorbereid!! groetjes wendy
  2. Haai!

    Hai, Die van ons zijn inmiddels zo'n 3 jaar, en we hebben wat afgespeurd op het internet naar informatie. Wou dat ik toen deze site had gevonden... Hou je het bij eentje of komt er nog een Chucky bij? Wij hebben eigenlijk bij toeval een mannetje en een vrouwtje, en Ringo is echt GROOT! Steekie daarintegen is best wel ieniemini, maar beide heel lief!
  3. Haai!

    Hai, Ik ben Wendy en wij hebben een koppeltje baardagamen, Steekie(V) & Ringo(M)! Ze zijn erg lief en hebben op zijn tijd eieren, waar we tot nu toe eigenlijk nooit wat mee deden . Maar we hebben nu een broodstoof gekocht en willen gaan proberen wat eieren uit te laten komen. We hebben eerst uitgezocht of we ze uberhaubt kwijt kunnen en we hebben een dierenzaak die er interresse in heeft. We zijn erg blij met deze site, wat een informatie!!!! Ik heb nog wel wat vragen, dus wie weet, tot op het forum! Groetjes Wendy (& Jos)
×