Jump to content

Caspar

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Caspar

  • Rank
    Newbie
  1. Ook Even Voorstellen

    Allereerst: sorry dat ik zo laat reageer De aanhouder wint? Dan ga ik een record vestigen met m'n ruim 1.5 JAAR. Anyway, AJAX VOOR HET LEVEN!!!!!!!!!! Bedankt voor de reacties iedereen.
  2. Hallo allemaal, Ik heet.....ehh...... Caspar . Ik ben 14 jaar en woonachtig in de schone bollenstreek. Ik zit inmiddels in 3 TTO/Gymnasium. Het enige obstakel om een reptiel (baardagame) in huis te nemen is de ouderlijke macht hier. Verdere hobbies; het oude Rome en oude Griekenland, voetbal (AJAX!!!) en verder ben ik verslaafd aan bananen. Als er mensen zijn met een (aardige) reptielenverzameling in de buurt zou ik dat graag horen. Nou.... dit ben ik dus.
  3. Allereerst: bedankt allebei Wat die 3 euro per bakje; dat is dus echt de (schandalige) prijs die de plaatselijke dierenwinkel hanteert. Zoveel bakjes per week valt wel een beetje tegen eigenlijk. Maar ik wist wel dat afwisseling, groente etc. ook erbij horen. Wat de groente betreft, dat zal niet zo'n punt zijn. Verdere reacties zijn uiteraard welkom.
  4. Ervan uitgaande dat een bakje krekels 3 euro kost, hoeveel ben je dan per week kwijt aan het eten geven aan je (volwassen) baardagaam? Alvast bedankt.
×