Jump to content

hilda

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hilda

  • Rank
    Newbie
  1. Hey Edje, Heel leuk joh een baardje.... ben zelf ook net heel nieuw maar kan je nu al zeggen dat het helemaal toppie is!!!!!! welcome.
  2. Weer Een Newbie ;-)

    hartelijk dank allemaal voor jullie welkom berichtjes..... de foto zal zeer spoedig volgen dat beloof ik. Ik kan momenteel mn ogen nog niet van de baardjes af houden en lees steeds meer op het internet. Soms ook zeer gestresst want lees veel tegenstrijdige dingen....bijv; wel of geen houtsnippers, wel het warmtematje aanlaten 's nachts of niet???!!! Ik dacht dat ik al heel veel wist voordat ik er aan begon maar krijg steeds meer twijfels ik ben nu al zeer verliefd op de baardjes wil dus alles zo goed mogelijk doen maar HELLUP..... lees ik misschien ook iets teveel??? groetjes Hilda.
  3. Hallo allemaal, wij hebben sinds vandaag 2 baartjes, Spiky en Wicked. We hebben al heel veel info op het net en natuurlijk via dit forum gelezen maar het lijkt net of de kleur soms een beetje veranderd is dat waar??!! of zit ik er gewoon te veel met mn neus bovenop en beeld ik het me in??? Het leuke stel is nu ong 3 maand oud.
×