Jump to content

John K

Members
  • Content count

    222
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by John K

  1. Mijn 2de Zelfbouwachterwand

    Thanks cripper! Ik heb persoonlijk een paar lagen tegellijm, lak en zand gebruikt en geen verf! Maar nu na een jaar zie ik wat grijze tegellijmplekjes tevoorschijn komen, dus vandaar dat ik je info nu goed kan gebruiken.
  2. Hagedis Voor M'n Neefje

    Ik zou t niet doen, dat is alles wat ik erover te zeggen heb.
  3. Gekko Terrarium

    Ik heb elders op dit forum een topic over de bouw van het terrarium, vond het wel een keer tijd om een topic te openen met het eidresultaat en de dieren! Ik heb 2 vrouwtjes luipaardgekko's in mijn bak, 1 wildkleur vrouw (6 maanden) en 1 patroonloze vrouw (8 maanden). Foto's zijn helaas vlak voor de vervelling genomen!
  4. Gekko Terrarium

    en nog een keer het terra
  5. Gekko Terrarium

    Nog eentje dan
  6. Gekko Terrarium

    Zo ziet mijn terrarium er nu uit. Andere kunstplantjes en ik heb mn grot dichter gemaakt met goed verankerde stenen zodat mijn veenmos in het terrarium langer vochtig blijft.
  7. Gekko Terrarium

    Nog een keer allebei!
  8. Gekko Terrarium

    allebei
  9. Gekko Terrarium

    wildkleur vrouwtje
  10. Gekko Terrarium

    nog een keer
  11. Gekko Terrarium

    patroonloos vrouwtje
  12. Gekko Terrarium

    Update!!!!! De dames zijn nu ruim een jaar!
  13. een groep roodkeelanolissen doen het erg leuk in zo'n bak! Of een ruwe grasslang? (Opheodrys aestivus) phelsuma madagscariensis? Of de ietwat agressieve Tokeh? Terrariummaten zijn uiterst geschikt voor deze bovenstaande soorten
  14. Kloote Vuurwerk

    Wat een laffe actie zeg! Wat kunnen kids saddistisch zijn! Gezien het letsel denk ik dat wel meer is geweest dan gewoon een rotje! Hoop dat het zichzelf snel herstelt allemaal! groetjes!
  15. Nakweek Dendrobates

    het zijn dus mooie kikkertjes geworden
  16. Mijn 2de Zelfbouwachterwand

    Dan wil ik heel graag weten welke verf?? Let me know!
  17. Cordylus Tropidosternum

    Uitstekend voorbereid dus weer, ik zorg meestal dat ik eerst alles over dieren weet voordat ik ze aanschaf Zohiezo import, dus dat is al het 2e dat jammer is
  18. Hagedis Voor M'n Neefje

    In principe is geen 1 reptiel bedoeld om vast te houden vasthouden veroorzaakt stress en laat dit nou precies doodsoorzaak nummer 1 zijn bij reptielen! Natuurlijk wil dit niet zeggen dat je t nooit kan doen, maar beperk dit alstublieft! Eigenlijk vind ik een terrarium van 50x40x40 voor alle hagedissen net iets te klein. Bij 60x40x40 zit je voor 2 luipaardgekko's wel goed! Anolissen hebben een hogere bak nodig. Klimmen en zichzelf laten vallen (hoe hoog ook) is namelijk hun lust en hun leven. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
  19. Mijn 2de Zelfbouwachterwand

    Het is net of je zand gebruikt hebt, maar dat is dus niet gebeurd?
  20. Chamaeleo Calyptratus

    Ik ha dpersoonlijk dan toch een kleine vergoeding gevraagd voor zo'n mooi beest!
  21. Handmatige Dimmer

    Goedenavond Zoals jullie misschien ook al gemerkt hebben hebben de buitentemperaturen nogal een weerslag op de terraria. Nu wil ik graag handmatig iets meer controle op de temperatuur houden. Mijn spotje in mijn luipaardgekkobak is aangesloten met een hema analoge tijdklok. Mijn vraag is of ik op mijn analoge tijdklok (zo'n draaischijf zeg maar) tevens een analoge dimmer kan aansluiten om zo de temperatuur een beetje meer te reguleren? Dus dat wordt een dimmer in een tijdklok in een stopcontact, kort samengevat. Is this possible? ik vermoed van wel, maar toch even een check bij deze. groetjes
  22. Handmatige Dimmer

    het betreft luipardgekko's, dus TL, spaarlampen en andere uv bronnen zijn niet een aan de orde, maar bedankt.
  23. Groot Verlies

    vreselijk! sterkte!
  24. Gedrag Baardagaam

    baardagamen hechten heel veel waarde aan luieren onder de spot, meer nog dan aan bewegen Zonaanbidders, en dat kunnen ze soms lang volhouden idd.
×