Jump to content

repto_mania

Members
  • Content count

    436
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by repto_mania

  1. Vissers

    oh ja en de voor die anita bedoelt was een winde.
  2. Vissers

    Dit was in het buitenij nabij Amsterdam en de snoekjes hebben we gevangen in een plasje ertegenover. Biesbos weet ik niet zoveel van daar heb ik nooit gevist. En inderdaad de baars is een geweldige sportvis om te vangen indien ze boven de 30 cm zijn.
  3. Vissers

    Toen jullie aan het vissen waren heb ik ook maar ff een hengel uitgegooid en dit was het resultaat: Op de andere hengel iets groters.
  4. Nieuwste Aanwinsten

    leuke beesjes Heb zelf griekse gehad waren super Alleen erg veel tijd en ruimte nodig
  5. mooie diertjes hoor stuur me even een pbtje met prijzen als je wilt.
  6. Hypo Silkback Het Trans

    Supernakweek kan je trots op zijn.
  7. Ik Ben Er Weer

    Hey hallo, na eenlange tijd afwezig te zijn geweest ben ik er weer!!! Ik heb in het ziekenhuis gelegen met bloed vergiftiging het ging erg slecht ik ik had het bijna niet gehaald. Maak nooit een aquarium schoon als je wonden aan je handen hebt. Ik zal vanaf nu weer actief op het forum zijn
  8. Ik Ben Er Weer

    Het ging echt om een aquarium is een bacteriein mijn wondje gekomen en daardoor binnen 8 uur in het ziekenhuis en diverse bloedtransfusies gekregen. al met al een heletijd tussen de zieke mensen door gebracht.
  9. Trans Leather Nakweek

    mooe nakweek ben benieuwd hoe deze opgroeien
  10. je hebt gelijk de dierenarts is het meest humaan. Echter vind ik wel dat wanneer er spoed is dat de vriezer de beste optie is.
  11. Nieuwe Website

    mooie site man
  12. mooi diertje is dit jouw diertje of van de buurvrouw?
  13. Heel ga hoor die planten maar wat als er geen vliegen zijn??? Ik zou ze oook wel willen hebben maar wij zijn echt een ramp met planten.
  14. Het. Hypo Leatherbacks

    mooie diertjes hoor
  15. Antie Krekel Ontsnapper

    lijkt me een goed systeem. Zelf gebruik ik schuimrubber tochtstrippen. Plak er 1 op het achterste raam doe dan het voorste raam erin en er zit een lucht dicht afsluiting tussen de ramen.
  16. Prijzen Van De Baardagaam

    ik ben blij met de betaalbare baardjes op het moment. Zelf streef ik er ook naar betaalbare baardjes te kweken, maar sommige mensen maaken het wel erg extreem. laatst zag ik nog hypo baardjes voor 20 euro op marktplaats en volgens mij waren dat diertjes van nog geen week oud, iemand die snel geld wilde verdienen door pas geboren baardjes aan tebieden voor erg weinig geld. Dus nog maals als je betaalbare baardjes aanbied zorg dan wel dat deze baardjes goed eten, drinken en een aantal keer verveld zijn.
  17. hey hallo, hier een fototje van mijn holdbacks 1. het is een hypo leatherback vrouw. Kleur komt niet helemaal mooi uit ze is roder als op de foto 2. dit is dee hypo leatherback man. De kleur is van deze ook iets roder Ben erg trots op deze dieren uit mijn eigen kweek en deze zullen dus ook niet verkocht worden. Ben erg benieuwd hoe jullie deze dieren vinden.
  18. Vechten

    hey hallo, het komt inderdaad meer dan eens voor dat vrouwen vechten. Als je het welzijn van je baardjes wilt garanderen kan je ze inderdaad beter scheiden.
  19. Dat hou ik nog even geheim i.v.m. teleurstellingen als het niet lukt. Zou toch een beetje raar zijn als ik dingen aankondig en het lukt niet helemaal maar zodra het is gelukt zal ik het zeker hier posten. Ik zal je in ieder geval dit zeggen het word een knaller
  20. Dit is bijna de kroon op mijn kweek de echte kroon komt waarschijnlijk aan het einde van dit jaar
  21. Eerste Nakweek

    Erg leuk en vertederend om te zien wou dat ik de ruimte en tijd had voor een puppie?!?
  22. De Verbouwing

    mooie stelling heb je daar
×