Jump to content

eric ligteringen

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eric ligteringen

  • Rank
    Newbie
  1. Hoi Allemaal

    Hoi Ferry, Welkom op deze prachtige site. Hier vindt je echt alles wat je wilt weten over baardjes. Je zult hier vast ook wel je baardje vinden die je zoekt. Uit een winkel is vaak niet zo'n goed idee,daar zitten ze vaak nogal onder de paracieten. In Utrecht zit Reptilia en dit is wel een goede winkel Sucses,Eric.
  2. Ganesha En Yingles

    24 oktober heb ik mij voorgesteld op het forum. Toen melde ik dat ik baardjes ging halen en nog zou laten weten als ik ze had. Inmiddels heb ik ze nu 2weken en ze groeien als kool. Het mannetje heet Ganesha en is licht van kleur. Het vrouwtje heet Yingles en is donker van kleur. Zodra ik weet hoe ik foto's moet plaatsen,dan volgen deze. groeten,Eric.
  3. Baardagaam 2x

    Welkom en gefeliciteerd met je baardjes. Je hebt in elk geval al een erg goede site gevonden voor veel info. Ook de andere liefhebbers op het forum zijn erg gezellig. greetzzzz,Eric.
  4. Nieuw Op Het Forum

    Hoi Christel, Ik ga mijn baardjes volgend weekend ophalen. Op dit moment ben ik nog bezig met het inrichten van hun terrarium. groeten,Eric.
  5. Mijn vraag is deze: Als mijn baardagamen groot genoeg zijn voor muizen,moet ik die dan voeren of is er een alternatief? Ik heb namelijk een vriendin die hier erg op tegen is. Nou weet ik dat je ook honden en kattenvoer kan geven maar deze bevatten weer conserveringsmiddelen. Wie kan mij vertellen wat ik het beste kan doen? Buiten het uit huis zetten van mijn vriendin natuurlijk. groeten,Eric.
  6. Nieuw Op Het Forum

    Hallo allemaal, mijn naam is Eric en ik wil mij bij deze even voorstellen. Ik ben al vanaf mijn 15e jaar bezig met het houden van hagedissen en heb al enige soorten gehad. Soorten zoals gekko's,leguanen,boomkikkers(geen hagedis maar wel erg leuk)en skinken. Momenteel heb ik nog 2luipaardgekko's en een koppel phelsuma grandis. Nu na 20jaar lijkt het mij wel tijd worden om aan te sluiten bij de grote fanclub van onze baarddragende vriend. groeten,Eric.
×