Jump to content

leveller

Members
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leveller

  • Rank
    Member
  • Birthday 27-03-1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Hoek
  1. Antwerpen 30/09

    Hoi, Wij zullen er zondag ook weer zijn. Kijken naar al het moois wat er weer te koop zal zijn. En nu maar proberen om zonder een nieuwe aanwinst huiswaarts te keren. Hoe laat worden we verwacht bij de stand van Reptie-Farm? Groetjes en tot zondag, John.
  2. Voorstellen

    Hoi Peter, Welkom op dit leuke gezellige forum. Veel lees plezier...en op vragen heb je hier meestal snel antwoord. Groetjes, John.
  3. Boze Leguaan Help

    Hoi, Ik denk dat je gewoon even vol moet houden. En dat je ook moet laten merken dat je niet bang bent en dat JIJ de baas bent. Dan zal het volgens mij wel goed komen. Groetjes, John.
  4. Hoi, Een mooi baardje en een mooie naam hoor. Groetjes, John.
  5. Baardje En Andere Reptielen

    Hoi, Baardjes moet je gewoon lekker alleen houden en geen andere soorten dieren en erbij stoppen. Groetjes, John.
  6. Liever Lui Dan Moe

    Hoi, Ik denk ook dat het per baardje verschilt. Bij onze 2 nieuwe aanwinsten kan je het verschil goed zien. Het mannetje blijft lekker op zijn slaapplekje liggen als de lampen aan gaan...en het vrouwtje kruipt gelijk op de stenen onder de lamp. Groetjes, John.
  7. Ff Voorstellen

    Hoi Annemarie, Welkom op dit leuke forum. Veel lees plezier. En idd voor al je vragen zit je hier goed. Groetjes, John
  8. Onze Tarzan Is Gestorven

    Hallo, Nogmaals bedankt voor al het medeleven. We wachten met spanning op de uitslag van de dierenarts wat of er nu aan de hand was met hem. Zodra we dit weten zal ik het hier ook laten weten. Groetjes, John.
  9. Onze Tarzan Is Gestorven

    Hoi, Het was niet 1 van de nieuwe baardjes hoor. Tarzan was ons eerste baardje een standaard man. Groetjes, John.
  10. Wat Is Het!?

    Hoi, Ik weet niet wat of het is..........maar rare beesten zijn het wel. Groetjes, John.
  11. Onze Tarzan Is Gestorven

    Hoi, Er wordt idd autopsie gepleegd. Even afwachten wat of er uit komt. In ieder geval bedankt voor het medeleven. Groetjes, John.
  12. Sorry voor het plaatsen op de verkeerde plek. Kan het nog op een goede plek geplaatst worden? Groetjes, John.
  13. Hallo, Vanmorgen kwam ik thuis van mijn werk en zag dat onze tarzan er levensloos bij lag.........hij ademde nog wel. We hebben hem naar de dierenarts gebracht en deze heeft hem nog proberen te redden. Maar aan het einde van de middag kregen we het slechte nieuws dat hij gestorven was. Wat er precies met hem was weten we nog niet. Groetjes, John.
  14. Hoi, Vandaag hebben we bij Cathy 2 nieuwe baardjes gehaald. Eentje is lekker geel van kleur en eentje heeft mooie rode tekeningen. Zal binnenkort wat foto's plaatsen. Dankzij deze 2 beuaty's zitten we nu op 5 baardjes. Groetjes, John.
  15. Hoi, Mijn vraag is ook waarom 3 weken wormen geven? Ik zelf zou dit ook niet aanraden daar afwiseling in het voedselschema toch beter is. Dus ook ik zou het niet doen. Groetjes, John.
×