Jump to content

Red Bull

Members
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Red Bull

  • Rank
    Member
  1. Een kennis vroeg me dit: wat kan het veroorzaken dat de nakweek van ons last heeft van draaiende bewegingen alsof ze duizelig zijn en dan na een paar dagen dood gaan.. heeft iemand een antwoord?
  2. Hey, Weet er iemand of je ook een "open"bak kan maken voor je baardjes? Daar bedoel ik mee dat er dan een afscherming zou zijn van Bijv. Plexiglas, en dan daar de lampen boven hangen. Dus los in een aparte kamer. Zo ja, heeft hier iemand ervaring mee? Groet Rick
  3. Winterrust

    Ja mijne baardagamen liggen nu ook bijna alleen maar te slapen bijna de heledag Kan ik ze dan gewoon het beste laten liggen waar ze liggen op hun koele plek of kan ik ze beter zelf onder hun warmte spot leggen??? En kan ik dan de brand uren van de lampen minder lang aan houden of gewoon zo laten zoals ze nu zijn????????
  4. Uv-lamp

    de verkoper in de reptielen zaak zij dat ik de uv lampen maar 5 a 6 uur per dag hoef aan te houden dat dat genoeg was dan gaan die lampen ook langer meer klopt dit???
  5. Uv-lamp

    bedankt voor de tip ik denk dat ik een 8.0 haal dan. deze is 105 cm en 45 watt das precies goed voor mijn bak
  6. Uv-lamp

    Ik wilde nieuwe uv lamp gaan kopen voor mijn nieuwe terra nu heb ik er een 5.0 uv lamp in maar op internet staat een Repti Glo 5.0 UV TL en een Repti Glo 8.0 UV TL welke raadde jullie aan om te kopen het is een een terra van 170 cm bij 50 bij 50 cm En hoe groot (cm) dient die uv lampt te zijn?
  7. Winterrust? maar ik heb niks gedaan aan de warmte of lampen of hoelang ze aan zijn...voelen baardagamen dat dan aan wanneer ze in winterrust moeten of hoe gaat dat dan of hoe kan dat?
  8. Mijn 3 baardagamen eten de laatste tijd bijna niet, 2 van hun eet helemaal niet volgens mij en 1 die eet af en toe wel eens een sprikhaan waar kan dit aan liggen?? want normaal aten ze wel gewoon goed.
  9. Hoevaak Voeren

    en hoeveel voeren? en die 4 x per week dan smorgen en savods? of 1 x per dag op de dagen dat ik ze voer
  10. Hoevaak dien ik een volwassen baardagaam te voeren per week? Ik dacht eerst 6 dagen in de week smorgens en savonds, maar in verschillende tijdschriften en websites staat dat dit maar 3 x per week of 4 x per week hoef te voeren? Wie kan mij antwoord geven?
  11. Kleuren

    Dank je wel! Ik vind het nl heel erg moeilijk om van mijn eigen baardjes te zeggen welke kleur ze hebben. Dan kan ik dus ook daar vragen wanneer ik foto's plaats of niet?
  12. Kleuren

    Hey! Ik heb een vraagje: Ik wil graag veel meer weten over kleurvariaties etc van de baardagame. Welke kleurslagen er zijn, en hoe ze eruit zien etc.. Ben al een tijdje aan het zoeken op internet en op de site, ik kan alleen niets vinden (of ik zoek niet goed ) Zou iemand me hier meer info over kunnen geven? Alvast bedankt!
  13. Ik heb nu in mijn terra van 1 meter bij 80 cm bij 80 cm een spot van 25 en een sport van 100 hangen nu is ijn vraag hoe heet mag het worden onder de 100 wat lamp wan hier doen ze zonnen bij mij is het daar nu 45 graden tot 50 graden is dit te heet?
  14. Opendeurdag: Dierenparadijs

    waar ligt Olen?
  15. Hoi

    Een druppelaar? was dat en waar krijg ik dat? een watervalletje is niet goed voor in hetterra toch? Dan word luchtvochtigheid te hoog toch?
×