Jump to content

vanessa

Members
  • Content count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vanessa

  • Rank
    Member
  1. Mooie Terra Te Koop Op Kapaza

    Ik heb hem effe een niet zo vriendelijk mailtje gestuurd,aangezien die grote stelling van mij is :angry: . 5 minuten erna was de foto eraf
  2. Nijmegen 4 November

    Wij zijn aanwezig met stand.
  3. Het blijkt wel te kunnen. Ik weet dat Gerrit Hofstra bijvoorbeeld alles op nachtstroom doet wat betreft de dieren(en hij heeft er heel veel ). Alleen moet je er voor zorgen dat er geen daglicht naar binnen kan schijnen.
  4. Wij gebruiken altijd Profender Spot on en nooit meer wormen gehad. Wij hadden 1 baard, die niet van de wormen af kwam. 1 keer spot on en het is daarna nooit meer teruggekomen.
  5. Jonge Baardjes

    Wij hebbenj dat ook ooit 1 keer met een nakweekje gehad. Volgens mij is het een vitamine b1 tekort.
  6. 2 Nieuwe Uromastyx

    We hebben nu in totaal 4 Uromastix zitten, 2 Ornata's en nu 2 Geyri's.
  7. 2 Nieuwe Uromastyx

    Dank jullie wel. Ik ben super blij met de kleine Uro's
  8. 2 Nieuwe Uromastyx

    Dit zijn onze 2 nieuwe Uromastyx geyri's.
  9. Houten

    Wij zijn ook aanwezig en hebben de toegangskaarten inmiddels binnen, hoeven we lekker niet in de rij te sstaan
  10. Nutri Bird

    He Lotte, het gaat om de Nutribird A19.
  11. Dankje wel , maar wat bedoel je met Chucky's? doornstaartjes. ik heb ook nog 3 schatten van skinken gezien,ben toen ook maar snel dooorgelopen.
  12. Hier dan mij nieuwe aanwinst. Mijn Ornata Vrouwtje Ook hebben we nog een occelata vrouwtje gekocht en zij is nu even een logeetje bij ons. Toen ik deze foto maakte sliep ze net.
  13. Dit is geen dier wat bestemd was als voer hoor Anita. Degene die deze foto's gemaakt heeft, heeft wel degelijk mensen van de winkel erbij gehaald, alleen was het al te laat. Kortom, een erg domme fout van de winkel. Ook ik vind dit een ernstige foto, maar misschien snappen de mensen nu eindelijk eens dat Baardagamen ook hun eigen soort dood maken en / of opeten.
  14. Die foto bedoel ik inderdaad Kelly. Blijft een verschrikkelijke foto, maar misschien snappen de eigenwijze mensen het zo eens een keer.
  15. Help

    Haal ze zo snel mogelijk uit elkaar. Nu is het nog maar een wondje, maar het kan veel ernstiger aflopen. 2 mannen verdragen elkaar echt niet, het kan een tijd goed gaan, maar er komt altijd een moment dat het fout gaat. Waarschijnlijk krabbelt de ene aan het raam omdat hij er uit wil. Ik zal ook niet samen willen zitten, met iemand die je net verwond heeft.
×