Jump to content

pogonatje

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pogonatje

  • Rank
    Newbie
  1. Hallo, Ik heb hier een baardagaam te veel zitten en deze is te koop. Nu iemand heeft er interresse in maar het dier is nogal stil en rust veel. Waarschijnlijk winterrust. Nu kan het kwaad dat ik het dier uit winterrust haal? Zoniet hoe doe ik dat? Gewoon door temperatuur op te drijven? Kan het kwaad als ik het dier verkoop en dat hij bij de persoon bij wie hij gaat zijn winterrust verder doet? Wat doe ik met het eten? Geef ik hem eten of niet? Stel die persoon wil het dier af en toe uit zijn terrarium nemen kan dit kwaad als hij in winterrust is? Of doet hij dit beter niet? De baardagaam is volwassen en is ong drie jaar. Het is een vrouwtje. Wie geeft me goede raad?
  2. Hallo, Ik heb hier een baardagaam te veel zitten en deze is te koop. Nu iemand heeft er interresse in maar het dier is nogal stil en rust veel. Waarschijnlijk winterrust. Nu kan het kwaad dat ik het dier uit winterrust haal? Zoniet hoe doe ik dat? Gewoon door temperatuur op te drijven? Kan het kwaad als ik het dier verkoop en dat hij bij de persoon bij wie hij gaat zijn winterrust verder doet? Wat doe ik met het eten? Geef ik hem eten of niet? Stel die persoon wil het dier af en toe uit zijn terrarium nemen kan dit kwaad als hij in winterrust is? Of doet hij dit beter niet? De baardagaam is volwassen en is ong drie jaar. Het is een vrouwtje. Wie geeft me goede raad?
  3. De baardagaam moet ongeveer een maand of vijf zes zijn.
  4. Ja hij heeft ook een beetje van een bult op zijn rug en zijn keel en staart is naar de zwarte kant. Hij ligt net of hij dood is.
  5. Hallo, Vandaag belt een kennis me dat zijn baardagaam volledig stijf ligt en zware ligt te trillen aan zijn poten. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Hoe is dat te genezen?
×