Jump to content

Marielle

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marielle

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 07-08-1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Wauw: echt super super mooi! Veel plezier ermee!!
  2. Baardje Overleden

    Ook namens mij veel sterkte. Mijn baardagamen zijn ook niet zomaar beestjes, ben erg gehecht aan ze en ik snap dat het veel verdriet doet ze kwijt te raken. Hopelijk gaat het helemaal goedkomen met de eitjes.. dat het een mooie herinnering mag zijn.
  3. Gaat Dit Wel Goed?

    Oke. Misschien ben ik ook wel te bang. Maar das beter dan andersom. Moet er niet aan denken dat er iets gebeurt. Hopelijk kunnen ze toch nog samen, ook al zitten ze niet van jongs af aan bij elkaar...
  4. Gaat Dit Wel Goed?

    Ben ik weer.. Ik was me aan het afvragen of dat, als baardagamen elkaar niet mogen, ze meteen gaan vechten of niet. Want dat hebben ze namelijk ook weer niet gedaan. Betekent dit dat ze waarschijnlijk wel vriendjes worden. Of kan het altijd nog voorkomen dat ze echt niet bij elkaar kunnen? Ik hoop echt zo dat het goed gaat en dat ze elkaar niks aandoen...
  5. Gaat Dit Wel Goed?

    Dan ga ik binnenkort de bak helemaal schoonmaken en nieuwe stenen etc kopen voor erin. Het lengteverschil is enkele cm's. Ze zijn allebei al behoorlijk groot. Ik dacht dat ze dan aan elkaar zouden wennen, als ik het iedere dag een paar uur deed. Bedankt voor de tips!
  6. Hallo allemaal. Ik ben mijn baardjes aan elkaar aan het laten wennen. Van de jongste is het zeker dat ze een vrouwtje is en de oudste daar heeft men lang bij getwijfeld maar de meesten denken toch ook aan een vrouwtje. Sinds enkele weken zet ik ze op de vloer bij elkaar en dat gaat altijd goed. De grote likt veel aan de kleinere en verder niks. Gisteren heb ik de kleine voor het eerst bij de grote in het terra gezet, ook dat ging goed. Vannacht heb ik ze natuurlijk weer apart gehad. Toen ik de kleine er net echter weer bij zette kwam mijn grote baardje heel snel op hem af, zijn baard werd zwart en hij knikte een paar keer met zijn kop. Dit gebeurde twee keer, waarbij hij de kleine de tweede keer best hart aanstootte en van de tak af heeft gegooid. Ik heb ze snel uit elkaar gehaald. Weet iemand wat dit betekend? Ik dacht dat alleen mannetjes met de kop knikken... Oh ja...ik spreek wel steeds van grote en kleine maar het is niet zo dat ze elkaar op kunnen eten hoor. Het is meer om aan te geven dat ik ze bij elkaar probeer te zetten en dat de ene al iets ouder en volwassener is.
  7. Nieuw Baardje!

    Hopelijk is dit beter. Het wil nog niet zo goed lukken met de foto's. Sorry. Chucky is net verveld en hij wordt steeds meer oranje/rood nu... Erg leuk!
  8. Nieuw Baardje!

    Hier is ie eindelijk!
  9. Geen Groente Eten

    Wat grappig, 2 chuckys! Ik vond het wel een mooie naam voor een baardje Maar bedankt voor alle reacties. Ik zal het blijven proberen en hopelijk gaat hij vanzelf eten!!!
  10. Even een vraagje. Ik heb sinds oktober mijn tweede baardje, Chucky. Ze is nu zo'n 28 cm lang en 6 maanden oud. Ziet er ook mooi en gezond uit. Alleen ze eet geen groente of fruit. Is dit een heel groot probleem? Ik geef de krekels wel vaak wat andijvie, dus via de krekels krijgt ze het misschien toch een beetje binnen. Mijn andere baardje eet wel iedere dag andijvie en ook nog andere dingen. Ze zitten op dit moment nog niet bij elkaar, daar is Chucky nog te klein voor. Zelf hoop ik er eigenlijk op dat als ze bij elkaar zitten, Chucky het na zal doen als mijn andere baardagaam andijvie zit te eten. Hebben jullie hier ervaringen mee?
  11. Nieuw Baardje!

    Haha....sorry, helemaal vergeten... slecht zeg. Ik zal dit weekend ff het fototoestel lenen van mijn zus.. Heb er wel al wat, maar die zijn niet zo duidelijk!!
  12. Hallo allemaal, Ik heb net mijn tweede baardje opgehaald. Het is echt zo'n schatje... Ze is sandfire x redgold en 4,5 maand oud. Heb ze nu nog apart, maar als ze groot genoeg is gaat ze bij mijn andere baardje.. ook een vrouwtje. Echt super!!! Zal binnenkort even proberen foto's te plaatsen. Groetjes Marielle
  13. Ontlasting

    Hallo, Als ik die van mij appel geef wordt haar ontlasting altijd wat dunner. Weet niet of dit bij alle baardjes zo is, maar het is te proberen misschien...
  14. Doornstaartagaam

    Tja...daar heb je ook een punt
  15. Doornstaartagaam

    Twas in Den Haag. Het is inderdaad moeilijk om te beoordelen of het kan of niet. Dat snap ik wel. Maar we zullen nooit weten of de beestjes het leuk vinden of niet, dus daarom lijkt het mij ook beter om het gewoon niet te doen.
×