Jump to content

cw2cu

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cw2cu

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 01-08-1988

Contact Methods

  • MSN
    michaelrehlin55@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    zoetermeer
  1. Ik heb even met photoshop (heel) snel iets gemaakt... was vanochtend en ik was nog niet echt wakker... En ja... toen kwam mijn vriendin al vroeg opdagen met een fototoestel
  2. Raadje Plaatje Topic

    *** het juiste antwoord van peter onze slangen man man uut axel: Oxybelis fulgidus de green vine snake aanvullende info: Green vine Snake: Deze soort van slang leeft in bomen. Ze zijn levendbarend. Over deze soort is bijna niks bekend over de voortplanting. Vrouwtjes zijn groter dan mannetjes maar de mannetjes hebben grotere staarten. Ze zijn als ze geboren worden ongeveer 35 cm en worden 1.5 meter
  3. Het Verhaaltopic

    dat gebeurt als ze ontsnappen, en dat laat natuurlijk niemand zover komen...
  4. Wie Doet Ermee?

    ik ben wel goed met photoshop en ken wel een beetje websites bouwen.
  5. Raadje Plaatje Topic

    *** het juiste antwoord ie gegeven door marc: lacerta viridis, smaragdhagedis http://perso.wanadoo.fr/welkers/naturelimo.../LezardVert.htm aanvullende info: word onder meerdere latijnse namen beschreven oa.:lacerta billineata Wordt ongeveer 60-70 cm lang. Overwegend groen met een zwarte tekening over de rug en blauwe vlekken op de flanken. Ze komen voornamelijk voor in dichtbegroeide, heuvelachtige gebieden.
  6. Raadje Plaatje Topic

    hier nog andere foto van bovenstaand dier:
  7. Raadje Plaatje Topic

    *** goede antwoord is gegeven door man uut axel: Elgaria multicarinata scincicauda - Oregon Alligator Lizard http://www.californiaherps.com/lizards/pag...cincicauda.html Adult, Siskiyou County aanvullende info: Oregon Alligator Lizzard: Rood-bruinachtig tot geel-grijs met strepen op de rug en staart. Met een lichte buik en gele ogen. Komt alleen in de staat Californie voor op grasvlaktes en open bosvlakten. Klimt vaak in bomen om te zonnen en insecten te vinden en elke andere prooi dat kleiner is dan hemzelf. (vertaling van frans naar nederlands)
  8. thanx!!! ze zijn allemaal genomen met een simpele Canon powershot A300
  9. Bedankt voor de reacties!!! de red x gold is een man... en de rest is een vrouw. Maar meer klaarspelen dan een zwarte baard wilt ie niet... hij is misschien nog te jong daarvoor.
  10. hallo allemaal, het is een tijdje geleden dat ik foto's heb gemaakt van mijn baardagamen. Daarom dat ik vandaag weer lekker een heleboel foto's heb gemaakt maar jammer genoeg is meer dan driekwart verloren gegaan door de onjuiste instellingen... hier de foto's die redelijk gelukt zijn: Mijn sandfire van rodysdragons. yellow x hypo (zei de verkoper maar die vader kon gewoon heel licht kleuren... ) En als laatste mijn red x gold!!! moet alleen vervellen op zijn koppie dan heb ik ook nog een gold maar die bang voor het fototoestel I hope you liked them!!!
  11. Hele mooie beesten marc!!! zijn op zeker wel bloods. 95% Uit een nest is oranje tot geen kleur heb ik gehoord. Zoals ik het eerst van Duncan had begrepen was dat blood gewoon een naampje is aan een kweeklijn. Het is nog nooit gelukt om 100% rode jongen te krijgen. En idd K&C... hoe kunnen jullie dat op 1 foto aan de buitenkant zien??? MAar mooie dieren Marc!!! Complimenten! Ben benieuwd naar de volgende foto's die verschijnen.
  12. Klein Testje Over Baardagamen!

    toen ik bij vraag 5 een antwoord onterecht vond, heb ik hem gelijk snel doorgenomen. want in sla zit niet alleen water... er zit namelijk 2,7:1 calcium in. Dat is veel meer dan tauge. dus... maar voor de rest een leuke test
  13. Snow/sandfire ?

    jah, inderdaad lang geleden... ik was 1 van de eerste bezoekers die regelmatig langskwam, ik zal proberen om ook op dit forum weer te kijken want het is toch wel een leuk forum.
  14. Snow/sandfire ?

    oh, sorry mark ik wist niet dat die foto's tevoorschijn kwamen in een quote.
×