Jump to content

leogecko

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leogecko

  • Rank
    Newbie
  1. Dieven Op Pad

    Bas , Het is zeker rot om zo iets mee te moeten maken. Maar zoals gezegt laten wij het hier niet bij . Deze persoon zal of wel het geld geven of de rechtbank in gaan . Groeten en bedankt voor de steun. LeoGecko Ps : bezoek ons forum eens jongens en meisjes wij willen echt onze best doen om jullie een tof forum te bezorgen. Binnen kort veranderen wij wel van nederlands naar engels. http://extremegeckos.forumup.be/ http://www.freewebs.com/extreme-geckos/ service eerlijkheid kwaliteit onze troeven.
  2. Dieven Op Pad

    Hallo , Graag zouden wij jullie laten weten dat er dieven aan het werk zijn in het gekko miljeu . Het betreft de persoon Herbert Kandler en zijn vrouw Marion Kandler. Deze mensen hebben als web adres www.theluckygeckos.com en via deze website verkopen zij Luipaardgekko's . Hoe gaan deze mensen te werk? Wel eerst zijn deze mensen super vriendelijk en gaan ze alles doen om u bestelling zo goed en snel mogelijk af te handelen. En dan eens je het geld aan hun hebt over ge maakt begind het pas, eerst spelen ze 2maand met je voeten over je bestelling te zenden en dan krijg je van hun een mail dat ze u geld gaan terug geven want dat de zending niet zal lukken. Na deze e-mail dat je het geld terug krijgt hoor je hun niet meer !!!! Ze andwoorden niet op e-mail of op telefoon. Dus met andere woorden die mensen rippen u gewoon af. Wij hebben het hier niet bij ge laten en hebben de politie van Salzburg op de hoogte gebracht. Wij hopen via deze weg ons geld ooit terug te krijgen maar ja we zien wel. Dus mensen aub koop niets bij de Herbert & Marion Kandler.
  3. Extreme Geckos

    hallo , Ik ben LeoGecko van het gloed nieuwe Extreme-Gecko's forum. En ik nodig jullie uit om te komen kijken en posten op ons forum. Wij hebben het wel enkel over Luipaardgekko's , maar daarom niet slecht of niet intressant . Dus kom langs schrijf u in en wij hopen nog een leuke tijd met jullie te hebben. Eens er genoeg volk op het forum komt zal ik af en toe een kleine wedstrijd houden. Groeten en enjoy , LeoGecko , http://extremegeckos.forumup.be/
×