Jump to content

Duracellbunny

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Duracellbunny

  • Rank
    Newbie
  1. Foto's Van Mijn Bak(je)

    boven in zit r wel een lucht rooster maar idd voor in niet. Ik heb 80 vd bodem bedekking bedekt met turn (onbemest). Ik ben zelf van plan om een bak te (laten) maken van 1,80 m hoog 1,40 m breed en 50 diep. Ik denk dat ik dan alles wel opgevangen heb qua maten. Maar voor voorlopig laat ik het even zo.
  2. Foto's Van Mijn Bak(je)

    ja ik wil er een andere bak voor maken/kopen. Ben dan alleen benieuwd hoe ik van mijn bak af kom etc etc. Het is inderdaad nakweek en ze zijn totale lengte met staart mee +- 25 cm lang. Ik ben op dit moment druk bezig om te kijken hoe en wat allemaal. Tips zijn altijd welkom;)
  3. Foto's Van Mijn Bak(je)

    De diepte is op het moment 16cm diep. Ik heb een eheimpomp erin gebouwd voor het continu schoonhouden van het water. Daarbij komt ook kijken dit ik heeeeeel veeeel pakken barleduc (bronwater) gebruikt heb ipv kraanwater. Ik wil met de tijd een eigenbak gaan maken zodat de beestjes echt krijgen wat ze nodig hebben heb alleen met de tijd dar hulp bij nodig.
  4. Foto's Van Mijn Bak(je)

    tja... niet gelukt.. boeehooeeee..... ik heb mn bak aangepast zoals jullie kunnen zien en na veel overdenken ben ik overgegaan naar wateragamen:D (vind ze zelf nog mooier als anolissen) Hier wat foto's van mn bak (nog niet af hoor)
  5. Foto's Van Mijn Bak(je)

    mist apparaat is aangeschaft:D nu wachten totdat die binnen komt met de ptt:( brrrrrr en dat wil nog wel eens mis gaan. En ja het is zo ver VRIJDAG komen mijn beestjes Joepieeeee nou zodra ik ze heb plaats ik foto's.
  6. Voorstellen

    WElkom altijd leuk nieuwe mensen op het forum gr. Joost
  7. Ff Voorstellen

    Johan, ALtijd fijn om onze zuiderburen ook in de club te hebben. Ben hier nog vrij nieuw maar bevalt me hier prima. Veel plezier hier. Gr. Joost
  8. Even Voorstellen

    hallo Karin, Welkom ik ben hier ook nieuw en je komt hier echt vanalles te weten veel plezier hier. Groetjes Joost
  9. Foto's Van Mijn Bak(je)

    Ik hoop trouwens dat ik mijn diertjes snel heb maar het zal op zn vroegst 10 maart zijn. Weet iemand nog waar ik aan een goedkope mistapparaatje kan komen? (mijn bak is op moment al duur genoeg geworden met alles wat er nu in zit)
  10. Foto's Van Mijn Bak(je)

    Hier zijn dat de laatste foto's van mijn bakje.... Nu vind ik mijn bak klaar en is het wachten op de beestjes.... En de 2e foto.... En .... zoek de tien verschillen???
  11. Foto's Van Mijn Bak(je)

    hallo anita, De bodem is rond de 24 a 25 graden. En de planten heb ik bij een natuurkweker vandaan (onbespoten)
  12. Foto's Van Mijn Bak(je)

    dan hoop ik dat het goed gaat.... *bibberrrr* want ik heb ze al besteld. En gaat het niet goed.... dan merk je dat wel hier opt forum;)
  13. Foto's Van Mijn Bak(je)

    Hey Olly, Ja er komen 2 mannetjes in de bak en 4 vrouwtjes zo het er nu voor staat? HOezo?
  14. Koop Nooit Bij Avs

    zal ik doen ik moet alleen even kijken hoe ik contact met hem kan krijgen ben niet zooooo handig met berichtje sturen via forum
  15. Foto's Van Mijn Bak(je)

    Hierbij een tweetal foto's van mijn "vernieuwde" terrarium voor 6 anolisjes. en de 2e foto.. ps sorry voor de te grote foto's weet nog niet goed hoe ik die kan aanpassen
×