Jump to content

Cracky_D

Members
  • Content count

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cracky_D

  1. Hallo, Ik heb vandaag mijn kurk weggehaald, en wat zie ik van die druppels die je niet met glassex kan wegghalen, het lijkt wel of ze vastgeroest zijn. Kent iemand dit probleem, en weet miss. iemand de oplossing.
  2. Regendruppels Op Glas

    Die gaat ik even proberen, Thx
  3. Haar Bijten

    Ik denk dat ie op bruin haar valt. , Nee weet niet wat het inhoudt.
  4. Overzicht Op Groei

    Ook goed veel calcium geven, vinden de botjes heerlijk
  5. Ik kom net terug van een weekje weg, en merk tot mijn groote verbazing dat mijn uv kapot is, dat betekent dat ze al een dag of 5 zonder uv zitten, is dit een werkelijk groot probleem, ik heb wel al gister een nieuwe besteld hier bij reptie farm maar nog geen e-mail terug gehad.
  6. Nieuwe Achterwand

    Goedendag, k heb vandeweek hard gewerkt aan m'n nieuwe achterwand (MORGEN FOTO'S) Hij is van hout gemaakt, en heb gewerkt volgends hetzefde systeem als freaks, met die laagjes hout, maar dan maar 3 laagjes, de kleur wordt gebroken wit. Als bodembeddeking had ik eerst hout snippers, maar dat wordt vervangen door zand, speelbak zand. Heb vandaag de kit gehaalt en gaat vanavond de achterwand bevestigen, ik ben benieuwd of ik de luchtgaaten goed op maar het gezaagd . Hebben mensen nog leuke tips voor in mijn bak, of dingen waar ik rekening mee moet houden, dan hoor ik het graag.
  7. Uv Lampje Een Probleem

    OK, dus ik heb geen haast, ik merk wel dat mijn baardjes nu tegenwoordig al rond half 10 gaan slapen voorheen deden ze dat pas rond half 11. WElke uv lamp raden jullie mij aan, ik wil relatief goedkoop uitkomen, en m'n bak ik 1x50x50
  8. Uv Lampje Een Probleem

    Kan ik dat nog gewoon ongveer 1 week w8ten
  9. Puberen Kan Dat ?

    Ik denk toch dat ie geschokken is van je hand, miss dacht ie dat het een roofvogel was.
  10. Nieuwe Terrarium

    Leuk gedaan, volgens mij hebben je slangen het wel naar hun zin.
  11. Nieuw Terra Met Prachtige Achterwand

    In 1 woord, Mooi
  12. In Bad Doen

    Meestal doe ik ze er 15 tot 30 min. in op inderdaad een handlouw tempratuurtje. En de diepte is ongeveer 3,5 cm.
  13. Slapende Baardagaam

    En eet ie wel?, anders zou ik zeker even naar DA gaan.
  14. Weer Nieuwe Nakweek!

    Gaaf man, ik mag hopen dat ik ook over een jaar nakweek heb. Ben blij voor je en je hebt ook zeker mazzel dat je niets weg hebt gegooid.
  15. Krekels kweken is mij het meest bevallen, als je slim speelt en veel bakjes aarde laat vullen, heb je binnen 3 a 4 weken zo
  16. Ik geef ongeveer 8 krekels per baardagaam om de dag, gevult met multi-vit . Natuurlijk 1 x in de week beide 3 sprinkhanen, bepoederd. En iedere week (bijna iedere week) 1 pinky per baardje. Er staat hier altijd andijvie, met iedere dag iets anders voor erbij, zoals touge, of aardbei
  17. Nieuwe Achterwand

    Nee het lukt wel, hij zit er al in alleen heb ik met 3 lagen hout gewerkt, met houtlijn ertussen. Bedankt voor je belangstelling. Sorry, maar vanavond lukt het me niet om de foto's te posten , ik heb het usb kabeltje kwijt , ik zoek nog door in de hoop um vanaaf nog te vinden, ander morgen even een nieuwe halen.
  18. Geurtjes Uit Terra Verdrijven?

    Ik doe iedere week 1 druppel eucaliptus olie in iedere hoek van het terra. Wat ook helpt is als je wekelijks of 1 x in de 2 weken, je bak even 10 a 20 min open zetten .
  19. Wat Is De Ideaalste Temp?

    Het is hier op de warmste plaats, 42 graden en op de koelste (onder een steen) 19 tot 21. M'n beestjes voelen zich er goed bij, als ze het te warm hebben zie ik dat als ze onder de steen liggen, en dan doe ik vaak 1 lamp dimmen.
  20. Help!help!

    Ik heb hier in huis een bad, daar heb ik 3 maanden gele mijn man ook ingezet, ik had toen ook geen 2e etrra en daar heeft hij toen ook 2 dagen in moeten blijven, mijn man was te paarlustig. Hij zat achter elkaar het vrouwtje te nekbijten en in haar staart, heb toen boven het bad een warmte lamp gehangen en dat ging goed.
  21. Goedendag, Ik ben sinds kort bezig met het opzetten van een hele uitgebreide reptielen website, en omdat het een groot project is, zoek ik nog 2 mensen die mij willen helpen. Ervaring is niet vereist alleen verstand van reptielen is zeer gewenst. Dus sta je open om mensen wat te leren en zelf ook van anderen mensen wat te leren, stuur mij dan even een pm met je gegevens, en ik mail/ pm zo snel mogenlijk terug. M.v.g. Mike de geus
  22. Vrijwilligers Gezocht Voor Een Reptielen Website

    misschien als je zegt wat voor site het wordt dat mensen je wat meer kunnen helpen.... wordt het een info site, wordt het een forum, wordt het een verzamelpunt met links???? vertel daar eens wat meer over, want er is al zo veel Ik gaf al aan; een uitgebreide website. Dus je kunt er EN info, EN een forum, En links vinden.
  23. Ik las zonet dit stukje : De baardagaam (Pogona barbata), zo ontdekten de wetenschappers van Integratieve Zo
  24. Mijn Nieuwe Baardje

    Gefeliciteerd Mooi beestje
×