Jump to content

Handkracht

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Handkracht

  • Rank
    Newbie
  1. Tsja, het onderwerp zegt het al... Hoe lang laten jullie je UV (TL balk) in de winter branden?
  2. Onze Nieuwe Trots 2.00x1.90x0.80

    Wat betreft de ventilatie... dat zit echt wel goed. De schuifruitjes zitten zo'n 2 centimeters van elkaar af. Er komt dus genoeg frisse lucht de bak in. En inderdaad... een beetje supersnelle krekels die aan de aandacht van de baardjes zijn ontsnapt, kan daar ook doorheen. Vervolgens komt de krekels echter in level 2 oog in oog met een snoepgrage poes Drinkbakje stond even in de keuken... waar mensen toch allemaal op letten En ook de uitbreiding van de schuilplaatsen komt er ook aan naar mate ze groter worden.
  3. Jahoor... we stonden erbij en keken er naar. Lang leven een digitale camera binnen handbereik. Onze stoere man heeft HET gewoon gedaan met zijn bijna twee keer zo grote vriendin. Was het warmlopen of is het meteen raak? Geen idee... afwachten dus.
  4. Onze Nieuwe Trots 2.00x1.90x0.80

    De glazen deurtjes schuiven zowel links als rechts tegen een poreuze foamstrip. Werkte in mijn andere bak ook perfect.
  5. Onze Nieuwe Trots 2.00x1.90x0.80

    Ja, klopt... die vinden we wel mooi, omdat ze een beetje kronkelig zijn. Verder zitten er nog wat plastic vetplanten in... en de bodem is corbo (hebben we hele goede resultaten mee) Verder heeft elke bak 1 x 40w en een 100W met een dimmer (zo kunnen we de temperatuur nog regelen eventueel). In de bovenbak woont 1 koppel en onderin 1 man met 2 dames. Ze hebben het zichtbaar vet naar hun zin en groeien prrrrrrima!
  6. Sinds ongeveer 2 uur hebben we een nieuwe dame in huis... En wij bij 4 agamen hard roepen dat dit echt de laatste was... maar... waar er 4 zitten kan er best nog een 5de bij. Dus hierbij... dit is ook weer de laatste Hoe je de kleur moet noemen... geen idee. Maar errug mooi al zeg ik het zelf. Met dank aan Jungle Corner in Rotterdam!
  7. Met gewone witte fineerplaten van de bouwmarkt... piepschuim platen... tegellijm... en restjes verf in aardetinten is dit ons juweeltje in de woonkamer geworden. http://www.spiritplaza.com/1.JPG http://www.spiritplaza.com/2.JPG http://www.spiritplaza.com/3.JPG http://www.spiritplaza.com/4.jpg http://www.spiritplaza.com/6.JPG http://www.spiritplaza.com/7.jpg
  8. Iemand ervaring met het bij elkaar zetten van andere soorten agamen uit het woestijn gebied? Na sexen blijken mijn 2 baardagamen van 1 jaar beide mannen te zijn. Om nu niet nog meer baardagamen in huis te halen (2 vrouwen) zat ik over het volgende na te denken. Als ik nu eens bij een man (baard) een vrouw zet van hetzelfde formaat en ook met dezelfde leefomstandigheden. Ik denk dan aan een kolonisten/rots agaam. Deze komen tenslotte uit dezelfde temperatuur en omgeving.... Iemand tips of ervaringen hierover? Het gaat mij niet om een kweek, maar om een leuke vriendin voor mijn mannen zonder nog minimaal 2 baardagamen in huis te halen.. Alvast bedankt, Dr
×