Jump to content

Belatu Cadros

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Belatu Cadros

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.staffordforum.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Rotterdam
  1. Waarom Je Naam...?

    Ja hoor gaat hardstikke goed, en idd ben erg trots op ze hoor echt mijn kinders
  2. Waarom Je Naam...?

    thanks
  3. Waarom Je Naam...?

    wat een droppie!! hier mijn hondjes : tyson is 5 jaar Hamas is 8 jaar En Neala is een dochter van Hamas en 10 maanden oud 9op de foto 8 maanden)
  4. Waarom Je Naam...?

    Belatu Cadros, dat is een deel van de stamboomnaam van 1 van mijn honden. (Wij hebben 3 staffordshire bull terriers) Dit is een god uit de Keltische Mythologie en de betekenis van die naam is als volgt: The Celtic god of war and of the destruction of enemies. He was worshipped in Britain, primarily in Wales. His name means "fair shining one" or "the fair slayer". The Romans equated him with their god Mars.
  5. Ff Voorstellen

    Bedankt voor het warme welkom, er is hier meer dan genoeg te lezen dus wij zijn nog wel even zoet Voor aanschaf willen we ons echt goed verdiepen in deze dieren, we kopen geen halfjes brood natuurlijk het is jammer dat veel andere mensen er blijkbaar wel zo over denken (gezien het aanbod op marktplaats ) Ik zal zeker even in de online shop kijken en natuurlijk mijn naam verklaren in het aangegeven topic groetjes bianca
  6. Ff Voorstellen

    Hallo allemaal, Wij zijn nieuw hier op dit forum, momenteel zijn wij nog niet in het bezit van baardagamen maar dat ligt wel in de planning. Maar eerst willen we er van alles over weten en zo kwamen we op dit forum terecht. Wat begon als een hele simpele gedachte, aquarium over en het leek ons leuk om nu eens wat anders als vissen te houden. Geen enkel verstand van reptielen maar na enig zoekwerk zijn we beiden gevallen voor de baaragaam. En nu blijkt het aquarium wat wij hebben te klein voor het houden van een koppeltje dus zullen we een nieuw terrarium aan moeten schaffen met natuurlijk alle toebehoren. Eerst wilde ik voor 100x50x50 gaan maar nu lees ik hier dat we beter voor een 120 breed kunnen gaan. Heb leuke dingen gezien mbt het zelf maken van een terrarium maar dat lijkt niet gemakkelijk zeker niet voor iemand met 2 linker handen dus zullen we w.s. toch over moeten gaan op de aanschaf van een kant en klare bak.maar ben best geschrokken van de prijzen hier en daar maar we hebben geen haast en gaan rustig zoeken. Als mensen nog tips hebben voor goede en leuke winkels die wij kunnen bezoeken waar we naar een terrarium en de benodigdheden ervoor dan hoor ik het graag dan kunnen we alvast wat rond gaan neuzen en langzaam aan een leuke bak op gaan bouwen voor onze aanstaande baardjes.
×