Jump to content

dennis

Members
  • Content count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dennis

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 28-06-1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Kerkrade
  1. Reptielen Zaken In Zeeland ?

    denk dat het jojo in zoutelande of kiekieris in 's herenhoek en als ik echt gekke zin heb rij ik naar JOY in cadzand-bad maar dat is bijna 70 km rijden. In ieder geval bedankt voor jullie tips
  2. Reptielen Zaken In Zeeland ?

    ja heb ik wel wat aan denk ik ik sla het in iedergeval eens ff op mocht ik zaterdag idd opstap willen gaan. Bedankt
  3. Reptielen Zaken In Zeeland ?

    Ja is echt erg iedere keer als ik er langs liep d8 ik ik moet er toch eens heen gaan maar kwam er nooit van maar nu ga ik er echt eens een keer heen. En plezier zou ik er wel hebben moet alleen nog eens kijken of er een leuke discotheek is voor zaterdag avond. Ga normaal ook iedere zaterdag stappen dus denk dat ik dat nu niet ga overslaan Hoop alleen dat het weer iets beter is dan hier in limburg maar volgens de weersberichten zou het weer daar beter zijn
  4. Reptielen Zaken In Zeeland ?

    Bedankt voor je antwoord. Ik ga idd een weekendje op vakantie in Ritthem. Naar iguana wide ik zelf ook al gaan. Ik ben 8 of 9 jaar in zeeland met vakantie geweest op de camping de witte raaf (als ik me niet vergis heel dicht bij jullie in de buurt) en nog nooit bij iguana maar nu wil ik er echt een keer heen. Verder wel jammer dat er geen echte reptielen winken is.
  5. Ik ben komend weekend in zeeland. Aangezien ik het altijd wel leuk vind om bij reptielen zaken te kijken voor leuke nieuwtjes, is mijn vraag hebben jullie tips welke winkel de moeite waard is en waar die is. Komend weekend zit ik in Ritthem. En de eerste 2 weken van mei aan de andere kant bij Breskens. dus als jullie tips hebben hoor ik het graag.
  6. Ik was net eens ff aan het zoeken naar beurzen en kwam op de beurs in Hamm (10-12-05) uit http://www.terraristikahamm.de/ ik ben er nog nooit geweest. Dus wil graag jullie ervaringen over weten en wie er gaan. Het is voor mij een 195 Km rijden dus het is nog niet 100% zeker of ik ga.
  7. Terrarium

    klopt daar was ik me idd van bewust had ik me ook al bedacht dat als het uit de hand zou gaan lopen om dan het mannetje appart te zetten. Maar dat is idd iets waar een hoop mensen niet bij stil staan. Ik heb zelf div boeken gekocht die ik op 1 na al allemaal gelezen hem en ik lees veel op internet erover. Wil niet achteraf voor vreemde dingen komen te staan.
  8. Terrarium

    leek mij ook wel ik heb er nu 4 vermoedelijk 2 mannetje 1 vrouwtje en een twijfel geval. dus 1 zou er weg moeten. Ik woon nu nog bij me ouders dus moet me een beetje aanpassen. over een dik jaart ga ik vermoedelijk op me zelf wonen. Dan wil ik graag een grote bak in de woonkamer 200 x 70 x 50 of zo kijken hoe het dan allemaal past. In dat zo'n formaat bak kan wel 1 mannetje met 5 vrouwtjes in lijkt me. Maar moet ik het nog ff met een 120 x 55 x 60 doen
  9. Een Babymuisje

    dan zijn de mijne nog een beetje te klein die zitten pas rond de 23 cm ze zijn van eind juli.
  10. Een Babymuisje

    dus vanaf een cm of 30 als ik je goed begrijp
  11. Terrarium

    Bedankt allemaal, Nee het zijn geen echte planten ik heb ze in antwerpen op de beurs gekocht 2 of 3 heb ik daar van Reptie-Farm gekocht Heb al weer een nieuw projectje staan ik wil voor me zelf nog een backje maken maar dan kleiner ( 85 x 40 x 45 ) en ik ga een kennis na de feestdagen mee helpen met een bak te maken van ongeveer (200 x 60 x 50) Die bak van (85 x 40 x 45) zou toch wel groot genoeg zijn voor 3 baardje als ik 3 weken op vakantie ben of niet ?
  12. Terrarium

    thanks Ik heb ze gisteren avond erin gedaan een 3 uur voor dat de lampen uitgingen en ze waren de bak flink aan het verkennen zo actief heb ik ze nog maar weinig gezien. maar het leek er inderdaad wel op dat ze het naar hun zin hadden even na dat de lamp uit was lagen ze ook lekker te slapen. ik zit nu op me werk dus wat ze nu doen geen idee ik ga in de pauze even vlug kijken De baardjes zijn geboren rond julie ik heb ze op 3 verschillende plaatsen gehaald. ik vermoed dat ik 2 mannetjes heb die uit het zelfde nest komen. Een vrouwtje en van de kleinste die nog niet echt wil groeien vermoedelijk ook een vrouwtje maar dat is meer gokken dan dat je iets kunt zien. Ik heb de 3 grotere (23cm) ongeveer 5 weken en die kleinere een 3 weken.
  13. Terrarium

    Zo de bak is eindelijk klaar gisteren is hij in gebruik genomen door mijn reeks 4 nieuwe baardjes Hier onder een viertal foto's Door op de foto te klikken krijg je de org. foto.
×