Jump to content

Duck22

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Duck22

  • Rank
    Newbie
  1. ik heb wel een vraagje die ik heb gesteld bij de topic overige dieren het gaat om me kat. ik wil graag weten of iemand me daar wat over kan vertellen???
  2. Onze Kat

    Hallo allemaal Nou ik heb een vraag ik heb al een aantal jaar moment geen reptielen meer. Maar ik moet zeggen dat het bij mij weer erg begint te kriebelen en ik wil graag Weer aan reptielen beginnen en voor namelijk de baardagaam trekt me erg aan. Maar nou heb il ook een kat en ik weet niet hoe die daar op reageert als wij weer een terraria in huis nemen dat vind ik erg eng straks begin ik er aan en schaf ik alles aan en moet ik het weg doen omdat het niet gaat met mijn kat. hebben jullie ervaring met reptielen en katten, of hebben jullie ook een kat gehad waarvan jullie dachten dat het niet zou gaan of hebben jullie het mischien jullie kat afgeleerd om achter je reptiel aan te gaan ik zou graag willen weten wat jullie ervaring is hier mee. ik heb ook geen extra kamer zodat ik terraria en kat gescheiden kan houden.
  3. Hallo allemaal Ik ben Daisy en 22 jaar en kom uit zaandam, ik heb een hond en kat en een eigen paard. heb vroeger wel een aantal reptielen gehad zoals 8 verschillende soorten gekko'sen en een kameleon. nou ben ik al een paar jaar niet meer in het bezit van reptielen maar ik moet zeggen dat het al weer aardig begint te kriebelen en dan vooral de baardagame trekken me erg aan. heb nog niet heel veel verstand van deze reptielen dus ben er op het moment erg veel over aan het lezen, en ik hoop dat ik hier ook het een en ander aan info vandaan te halen. Groetjes
×