Jump to content

kim

Members
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kim

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 13-12-1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    oldenzaal
  • Interests
    hoi hoi.<br><br>ik ben kim, ben 22 jaar en kom uit Oldenzal. momenteel woon ik ruim 2 jaar samen met mijn vriend. we wonen boven een winkelcentrum en dat woont klein. hahaha. ik wou graag een huisdier en ben daarom begonnen met het houden van een wateragame. deze is mij helaas dood gegaan aan mondrot. huil. hij is 7 jaar geworden. ik heb daarna eigenlijk direct een baardagame gekocht. Bo. hij is nu ongeveer 1 jaar oud en zo verwend als ik weet niet wat. hahahahaha. maar ontzettend lief en erg tam.<br><br>mocht je meer willen weten, mail me gerust.<br><br>groetjes kimmetje.
  1. ik haal hem er ook geregeld uit. vaak voor 1 uur ofzo. de mijne loopt ook buiten op het balkon dan. ik zal oppassen met de tocht thnx groetjes kim
  2. hey hey. mijn baardje is de laatste twee weken onwijs lastig.:angry: het lijkt net of hij zich verveelt in zijn bak 150 bij 50 bij 50. hij krast steeds tegen het glas en achterwand. zo maakt ie alles stuk en veel kabaal waarom doet ie dat? groetjes kim
  3. oke dus als ie met zijn winterrust is begonnen wat moet ik dan doen? dit is vorig winter namelijk niet aan de orde geweest.
  4. hey hey ff vraagje mijn baardje is de laatste dagen lekker chagerijnig. kan dat komen omdat ie in de vervelling is? hij is nu ongeveer 14 maand oud. kan hem dat pijn doen dan ofzow? groetjes kimmetje ps: hij eet ook veel minder nu.
  5. Ff Vraagje

    geef nie hoor. ik heb zelf een beetje rondgebeld vandaar . hahah daar had ik toen ook aan kunnen denken. groetjes kim
  6. Ff Vraagje

    hoi hoi nou ik heb onderhand zelf al een antwoord gevonden en misschien handig te weten voor anderen die ook salamanders hebben. vaak gebeurt het bij jonge dieren dat de temperatuur te laag is en dat ze in een soort winterslaap blijven. dit is vooral te herkennen aan: het diertje wordt mager en zit bijna voortdurend op het droge. het beste is dan om die diertjes appart te zetten van de "gezonde"en ongeveer een
  7. hoi hoi. ik heb 1 mannetje. (volgens mij ) dit vind ik voor nu ff meer dan genoeg. geen plaats in huis . ahhahahaha groetjes kim. ps: ik vind een pol eigenlijk wel grappig. zo kun je wel zien dat er maar weinig mensen van het forum 1 baardje hebben. zo'n slecht idee vond ik het nog nie.
  8. Ff Vraagje

    hey hey. het mannetje heb ik nog niet zien eten en blijft ook veel kleiner . het vrouwtje groeit goed en eet ook. wat kan ik doen om elmo te laten eten? of is het normaal dat het mannetje kleiner blijft. groetjes kim.
  9. Jaja

    hey hey hier de foto's haha sorry 1 dag te laat links boven is gizma (vrouwtje) linksonder is elmo (mannetje) rects boven zijn ze allebij links gizma rechts elmo rechts onder is hun leefgebiedje.
  10. Effe Voorstellen

    hey hey welkom hier op het forum. nou ik ben al veeel wijs geworden hier hoor. heb hier meer geleerd in 3 weken dan in het hele jaar ervoor. hihi
  11. Jaja

    jaaaaaaaaaaaa. ik heb ze een mannetje Elmo en een vrouwtje Gizma. ze zijn nog heeeeel klein3 cm ongeveer. ik weet alleen dat het chinese vuurbuiksalamandertjes zijn. morgen zal ik wat fotootes plaatsen. maar olly wat bedoel je met een wetenschappelijke naam?
  12. da klopt ook. ik wou alleen ff zeker weten dat het kon bij deze dierenarts. ik wou iedereen ff bedanken die me een mest onderzoek aanraadde. hij is idd ziek. hij heeft wormeitjes en coccidiose. beide in grote mate. maar alles komt wel weer goed. was er op tijd bij god zij dank. heb een spuitje met medicijnen gekregen en een poeder dt ik in het water op moet lossen. volgende week weer een mest onderzoek. (dit wou ik vandaag dus nie horen he toen ik de dierenarts belde) maarja.
  13. Jaja

    jaja. de familie wordt hier iets uitgebreider. ga vanmiddag misschien 2 vuurbuiksalamandertjes aan de fam. toevoegen. gaaf he. moet alleen mijn vriend nog zover krijgen om mee te gaan ophalen. (hij wil nie echt) subtiel aanpakken he? hhahahahaha
  14. dit is echt erg. heb ik gister een afspraak gemaakt bij de dierenarts voor een mest onderzoek, wil ie nie poepen. echt ongelovelijk wat een beest heb ik. ik heb hem al een bad gegeven en al.
×