Jump to content

marcelle8

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marcelle8

  • Rank
    Newbie
  1. Hallo allemaal, Wij zijn Holland en Marcelle. Wij hebben sinds mei 2010 2 baardagamen. Wij zijn er erg trots op en ze doen het erg goed! wij dachten 2 vrouwtjes te hebben, maar ze zijn sinds kort aan het paren dus wij vermoeden dat 1 van de 2 toch een mannetje is. Ze heten Donder en Bliksem. Wij hopen via deze manier meer te weten te komen over alles wat met baardagamen te maken heeft
  2. Hierbij een foto.. hoor graag van jullie wat jullie denken!
  3. Bedankt voor de info Jo! Van de week had ik een voor gevoel dat het weer ging gebeuren en ik zag inderdaad wat naar buiten komen.. Nu dus afwachten wanneer het vrouwtje klaar is om eitjes te gaan leggen! Erg spannend en ik hoop dat we het allemaal goed doen.
  4. Ook hier de twijfels over het geslacht.. wij dachten 2 vrouwtjes te hebben maar zagen ze van de week aan het paren.. kunnen het toch 2 vrouwtjes zijn of zijn het 1 mannetje en 1 vrouwtje? stel dat een van de 2 toch een mannetje is.. binnen welke tijd zouden we dan eitjes in de buik moeten gaan zien??
  5. Wij dachten 2 vrouwtjes te hebben, maar zagen ze van de week paren.. Kan dat ook als het 2 vrouwtjes zijn.. of is de kans groot dat 1 van de 2 een mannetje is? over hoelang zouden we dan eitjes in de buik moeten gaan zien?
×