Jump to content

eefke

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eefke

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 20-03-1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    Voor m'n JackyJack zorgen :-)
  1. we praten er eerst tegen en zeggen we dat we hem gaan uithalen, dan leggen we onze vingers op z'n buik en onze duim op z'n ruggetje zo PROBEREN we hem te nemen, ook al is hij rapper aan de andere kant van zijn terrarium dan dat wij hem kunnen nemen.
  2. beste, Ik heb een baardagaam gekregen van 6 weken oud, maar omdat hij/zij op die leeftijd redelijk kwetsbaar was en hi/zij redelijk wat pogingen deed om te ontsnappen hebben wij deze ongeveer 2 maand niet uitgehaaldt , na die periode reageerde de agaam redelijk agressief als we hem uithaalden , dreighouding bek open . en als we hem bij ons houden zit hij/zij met zijn ogen dicht en het moment dat je hem iets loslaat tracht hij te ontsnappen . als we hem trachten uit te halen reageerdt hij ook heel erg agressief en valt hij zelfs mijn hand aan , hij rent ook door het hele terraium . hij is ondertussen 9 maand oud en hij blijft zo agressie we halen hem nu toch al iedere dag uit maar helaas.. , doen wij nu ergens iets verkeerd of hebben agamen echt z'n persoonlijkheid en wil deze echt niet komen ofzo ?
  3. Hallo, ik heb een Baardagaam hij is nu al van eind mei begin juni bij ons, Ik ben er iedere dag mee bezig en wil hem nemen, maat het probleem is hij loopt iedere keer weg en als we heb dan hebben of wel hangt hij aan onze vingers of wel zit hij heel de tijd met zijn mond open gelijk of em ant blazen is van kwaadheid, hoe kan ik dat allemaal verhelpen, ik zit in een rolstoel dus het is mijn enige bezigheid. Wie kan me helpen aub? Alvast met vriendelijke groetjes eefje
  4. Zand

    Ik heb ze sinds gisteren eens sprinkhanen gegeven mag hij die eigenlijk al hebben? ik ga je er wel bij zeggen dat hij ze op eet. Ik ga niet zeggen in z'n bek en doorslikken zoals de krekeltjes duurt even tegen dat hij ze helemaal heeft opgegeten.
  5. Zand

    Hallo, Ik ben Eefke. Ik heb sinds eind mei begin juni een baardagaam. Hij zit in een terrarium en met een tak erin en keukenpapier, de vraag is, vanaf wanneer mag je zand in de terrarium doen, JackyJack is nu ongeveer 18 weken oud?? Alvast vriendelijk bedankt! Vanwege Eefke
×