Jump to content

Pitbulll

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pitbulll

  • Rank
    Newbie
  1. Mijn Nieuwe Aanwinst Freddy Is Er :d

    Okeej bedankt voor het antwoord ik sproei om de dag de bak een btj en zo blijft de luchtvochtigheid natuurlijk Ook op 50 en laatst wou ik hem sproeien nou hij was snel Weg misschien dat ie er gewoon van schrok kan natuuurlijk ook freddy is aardig actief zie hem vet veel uit zn grotje en altijd bezig met klimmen maar zie dat ik snel een grotere ergens moet zien te regelen. 6 maanden en nu al 90cm a 1 m.
  2. Mijn Nieuwe Aanwinst Freddy Is Er :d

    Jah dat vond ik nou ook een lamp die vocht afgeeft WTF??? nog nooit gehoord is ook bullshit me schoonmoeder is niet de slimste maar me luchtvochtigheid zit nu op 50% dus dat is goed ik heb gistere 1x de bak ff gesproeid en nu zit ie mooi op 50% en me temperatuur zit rond de 30graden als ik ga sproeien kan ik de slang ook sproeien of niet? of vind hij dit niet fijn
  3. Mijn Taiwaneese Rattenslang Freddy is thuis het is echt een mooi beestje en hij heeft vandaag gegeten hij eet 1 muisje in de week elke woensdag. Maar vraagje over de lamp de warmtelamp geeft ook een bepaald soort vocht af ofzo jah klinkt raar in mijn oren hoor maar de luchtvochtigheid was gisteren 50 toen 40 en vanmiddag 30 dus ik heb de bak gesproeid en zit nou op de 40 45 is dat te laag? moet ik een grotere lamp halen? of gewoon een grotere bak met water erin doen?
  4. Wat Voor Wattage Lampen Moet Ik Halen?

    dankjewel voor de uitgebreide uitleg heb eigenlijk helemaal geen vragen meer haha duidelijk dus hartelijk bedankt
  5. ik ga een ratteslang halen van 6 maanden en ik doe hem tijdelijk in een bak van 70hx50lx50b maar hoeveel wattage lampen moet ik halen? Het is een taiwaneese rattenslang ik heb al een baardagaam en die heeft een 150watt warmtelamp mjaa dat is een woestijnbeest natuurlijk een ratteslang niet ik moet dan de tropische lampen halen en als het goed is is de warmtelamp ook meteen een vochtbrenger ofzo iets die de bak vochtig houd. Ik moet nog een UV-A lamp halen volgens mij (weet de andere van de woestijn de groene verpakking:P) en een nachtlamp voor warmte, want s'nachts zijn ze opzich ookwel actief. Ik hoop snel antwoord te krijgen morgen ga ik al lampen halen en overmorgen me slangetje ben al langs geweest en het is echt een mooi druk slangetje
  6. Terrarium Te Klein?

    Jah daar gaat ie ook tijdelijk in tot ik een grotere kan nemen misschien maak ik er wel zelf 1 zo moelijk is dat niet misschien van me onderkast van de ene terrarium dat is een multiplex kast Bedankt voor het antwoord
  7. Terrarium Te Klein?

    Ik heb een terrarium van 70x50x50 hoogteXlengteXbreedte Ik wil daar graag een ratteslang inzetten is dat te klein?? Of zou het wel kunnen vanaf kleinsafaan wil ik dat slangetje. Mvg, Brian Beckmann
  8. Hallo me baardje chuckie die ligt nu al 2 a 3 dagen in zn grot te slapen en hij leeft wel want ik ken hem zien en vaak is ie wakker ik vermoed dat hij nu in zijn winterrust zit. Is het goed dat hij alleen maar in zn grot zit en hoe moet ik hem dan voeren ik laat de krekels gewoon los in de bak maar hij komt zn grot niet uit dus ken hij ook niet zien wanneer ik begin te voeren. Als ik met het bakje aankom komt hij meteen aanrennenen jagen en ook uit de bakje eten. Hoe vaak moet ik hem voeren want ik heb hem donderdag voor hetlaatst gevoerd en normaal had ik dat gister dat dan alweer gedaan. moet ik hem hetzelfde ritme blijven aanhouden met voeren of minderen zoals het nu gebeurd.
  9. Harstikke bedankt voor alle antwoorden Ik weet nu zkr dat het alleen een lekkernij is. Me vraag is beantwoord harstikke bedankt iedereen!
  10. Ik heb vandaag wasmotten gekocht en al een stuk of 8 10 larven gegeven aan me draakje chucky bahbahhh maar hoeveel larven zal ik per x geven? Ik geef hem elke dag groente of fruit en om de 2 dagen krekels sprinkhanen of wasmotten nu dan Ik had vorige week meelwormen gehaald en las er zoveel slechts over dat het gevaarlijk kan zijn voor baardagamen dat ik er meteen mee gestopt ben.
  11. Is Een Hoog Terrarium Ook Goed?

    jah die ga ik halen zodra die andere terrarium heb maar zoals je zegt is het niet beter dan als wat ik nu heb daarin heb ik tenminste een goede ventilatierooster en 2 fittingen erin waarbij ik nieuwe lampen moet halen volgende week krijg ik die terrarium als ik tenminste niet van gedachten verander ik zit laatste tijd financieel niet zoals het moet zijn maar die lampen ken ik wel gewoon halen. ik wil het liefst een bak die goed is met schuifdeuren niet dat hij elke x gestrest raakt als ik hem van boven wil pakken. en die tenminste goed is geventileerd EN DAT DIE KLOTE KREKELS NIET MEER ONTSNAPPEN
  12. Heej mensen Ik heb een vraag ik heb een terrarium van 1.00bx 50hx40d maar het is een aquarium geweest. Dus geen goede ventilatie rooster een klep van boven af en krekels blijven maar onstnappen Nu kan ik een terrarium krijgen van een vriendin van ons alleen het is een staande terrarium Van 50bx100hx50d nu heb ik al op meerdere sites gelezen dat baardagamen ook echte klimmers zijn en graag in de hoogte zitten. Ik twijfel er al een tijdje over maar de terrarium/aquarium moet er echt uit.
  13. jah ik was hem al kwijt en snap nog niet veel van deze forum haha jah na 6 dagen tijd is er nog niks veranderd nog maar een week aanzien ofzo ken het kwaad als hij niet meer verder vervelt want het ziet er niet zo naar uit ik doe hem nu om de 2dagen in een badje vandaag had hij er totaal geen zin in haha.
  14. Sorry ik vraag dit nu voor de 2e x want ik heb niet een duidelijk antwoord gekregen. Ik heb een baardagaam en een tuinskink samen in een terrarium het gaat harstikke goed Ze eten goed en de tuinskink vervelt ook goed maar me baardagaam vervelt heel raar Hij is ongeveer 4 dagen geleden begonnen met vervellen en ik een dag had hij een paar witte vlekken Waaronder een grote op de mond nu totaal 4 dagen lijkt het niet erop dat er meer gaat vervellen hij is helemaal niet wit of dof maar gewoon zn normale kleur kan dit gebeuren of is er iets?
  15. Het ziet er na 4dagen nog steeds niet uit alsof hij verder gaat vervellen de kleur ziet er gwn normaal uit zoals hij altijd is en niet witter of doffer.
×