Jump to content

dragon007

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragon007

  • Rank
    Newbie
  1. Terrariumkast

    Zoals je ziet heb ik het terrarium gemaakt van meubel plaat. voour jou terrarium zou je een ombouw kunnen maken.Het kost niet veel en het resultaat mag er zijn Groet DRAGON
  2. van harte. zien er mooi uit. Ik moet nog ff wachten maar ook dat komt goed
  3. Ja hoor mijn eitjes zijn bevrucht ik heb er vandaag een paar beken tegen het licht .Het ziet er goed uit.Nu maar wachten
  4. Hoe Oud

    Hoi jeroen ik heb er een die nu 12 jaar is en nog supper gezond. dus het is niet zo dat je om de 5 jaar een nieuw dier moet kopen verzorging is erg belangrijk ondank dat men zegt dat het dieren zijn die niet veel verzorging nodig hebben .Het zijn en blijven dieren.
  5. Verlichting

    Ik weet dat er dimmers tekoop zijn die automatisch gaan. daar bedoel ik mee dat als de tijdklok de lamp aan doet neemt de dimmer het over en in een half uur tijd gaat de lamp van geen licht naa vol licht. en uit van vol naar niks of een klein beetje aan.zowel de tijd en of de lamp helemaal uit gaat of niet zijn teregelen. Ik heb geen idee waar je hem kunt kopen?
  6. De eitjes liggen er nu een paar dagen in de broedstoof. Ik heb vanmiddag ff gekeken condens even van de deksels gehaald. ziet er goed uit. temp is tussen de 29 en 30 graden dus alles gaat naar wens.
  7. van harte ziet er goed uit. mooie foto's
  8. Het grote terrarium staat boven op de slaapkamer(150x50x50) Hier woont sjaak een oude man van 12 jaar de andere 2 bakken staan in de woonkamer . in de bovenste zitten 3 jonge baardjes en onder wonen 3 henrylawsonie's(dwerg baardjes) Alles is zelf gemaakt.het grotte terrarium is net 3 weken in gebruik.
  9. Ik Denk Een Man ?

    ik heb hem nu bijna 6 jaar
  10. Hallo allemaal< Ik lees regelmatig dat iemand een broedstoof zoekt. Ik heb die van mij via marktplaats gekocht. 2e hands dus let wel op dat alles nog heel is .die van mij is van het merk amrep en er gaan 2 bami doosjes in. Ik heb er 30 euro voor betaald met alles erbij. Mocht je toch sneller eitjes hebben dan gedacht vraag dan is op dit forum of er iemand bij jou in de buurt nog ruimte heeft in zijn of haar broedstoof. Een beetje hulp van een ander kan nooit kwaad we zijn tenslotte alemaal ooit een keer begonnen.
  11. Hoi Hier was ik nog een keer. Ik heb nu 34 eitjes dus dat is mooi. nu heb ik een broedstoof met een schuin deksel. moet ik dan op de bakjes waar ik de eitjes in leg ook nog een deksel doen ?
  12. Hallo,Ik heb voor het eerst eitjes wie kan mij een korte beschrijving geven waar ik op moet rekenen
  13. Wie weet de verhouding tussen vermiculiet en water in grammen
×