Jump to content

ann_rob

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ann_rob

  • Rank
    Newbie
  1. Beurs Lebbeke

    ik kijk al uit naar morgen! Ik kom wss met de fiets als het weer het wat toelaat... Is 20min fietsen van bij mij thuis.
  2. op de certificaten vd ouders was te zien dat ze van andere kwekers waren... Inteelt lijkt me nogal moeilijk dan... Voorlopig ga ik nog wat afwachten en later kijken of het goed komt... bedankt voor de uitleg!!!
  3. Het kan dus nog steeds... Zou ze ooit instaat zijn om te kweken of is dit niet verstandig?
  4. hey iedereen, Ik heb hier een probleem-baardje zitten. Waarom een probleem-baardje? Ze eet sinds het begin al heel weinig en is weinig actief.Groeien doet ze ook weinig of niet... Ik hoor jullie al komen met "doe eens een mestonderzoekje" maar dit gebeurd bijna elke 6 tot 8 maand.En steeds was er niks te vinden. Heb alles geprobeerd van temperatuur te verhogen/verlagen tot parazap enz... Nu is ze er wat door aan het komen door een tip die ik gekregen heb van men dierenarts.Ze kreeg 2 weken alle dagen babyvoeding over haar gedruppeld.Nu eet ze behoorlijk maar is zeker geen veelvraat.Een krekel of 5-6 per dag en een beetje groenten. Ze is nakweek van mei 2009 en is nog maar 25cm groot en weegt een 150 gram. Gaat ze ooit groot genoeg worden om haar uit de opkweekbak te halen en bij men volwas dieren te zetten? Dus de vraag is halen baardagamen hun groeiachterstand later in?
  5. Hey, Ik heb zelf al ondervonden dat wasmotten moeilijke eters aan het eten krijgen!Heb hier zo een probleem gevalletje zitten die ik er zo door gekregen heb...
  6. Hey Iedereen

    @d+n => onze het trans sandfire komt van bij jullie...Ik was die gast die dacht dat het blijkbaar toch een man was en een nieuw certificaat gevraagd had! @gerrit onze citrus*tangerine*citrus zou een jong zijn van baardagamen die bij jullie gekweekt zijn of door jullie ingevoerd(verstond niet zoveel van mike v. zijn uitleg maar jullie zouden hem kennen...)
  7. hey iedereen, Wij zijn Ann en Rob, Een jong koppel uit Hamme ovl met een zoontje van begin 2010 Egon. Iedereen die bij ons binnen komt ziet direct wat onze hobby is. Wij Zijn alletwee gek van dieren en hebben inmiddels een kleine zoo.. We hebben een volwassen groene leguaan jerom,een griekse landschildpad,een mexicaanse roodknie vogelspin, 2 katten en hele reeks baardagamen. onze man is een hypo blood*orange(gekweekt door repti-farm ) Onze dames dan een het trans sandfire ,een blood*pastel ,een citrus -tangerine*citrus en nog een wildkleur In de opkweekbak voor de jongen die we zelf gekocht hebben zit een citrus*citrus en een m. leucist.Beide zijn het jonge dames... In de kweekbak met eigen jongen zitten nog 11 het hypo pos het trans blood*orange -sandfire jongen die al groot genoeg zijn om weg te mogen maar aangezien we toch plaats hebben en niet direct nieuwe jongen verwacht blijven ze nog effe. Verder kweekt Rob met kakkerlakken ( 5 verschillende soorten waaronder de dubia craniifer en 2 soorten sissende. Ook staat hier een kweekbak met wasmotlarven. Groetjes Ann en Rob
×