Jump to content

porchke

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About porchke

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 31-03-1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    antwerpen
  1. amaai zeg da wel. vandaag zijn het er al 4 geworden. de volgende stap is ze gewoon niet meer in de frigo zetten. ale ga het toch zo proberen. en wie weet e.
  2. Beurs Lebbeke

    das idd niet ver. heb jaren in geraardsbergen gewoond en heb nog in de Elan in Ninove gewerkt
  3. Beurs Lebbeke

    zijn jullie herkenbaar. @ Rikken van waar zijn jullie dan juist?
  4. Beurs Lebbeke

    wie komt er op de beurs van lebbeke eind november wie zal er daar ook een standje hebben en waar ongeveer als jullie dat al weten zo komen we jullie mss tegen
  5. wij gaan erop vooruit. Porchke eet er nu al 2 op een dag. ze gaan nog wel in de frigo. hij is nu al wat sneller om ze te pakken. hij is nog wat onzeker ma de schrik is al wat minder.
  6. porchke heeft nu eindelijk terug een krekel gegeten, wat voor ons plezant is natuurlijk. Lexy is hier nu 2 dagen ma heeft een goeie invloed op porchke. diene heeft lexy krekel zien eten en heeft het nu toch gedaan sinds zijn aanval van de sprinkhaan. de krekels zitten nu in de frigo tegen de zin van mijn man uiteraard.
  7. nu heeft het helemaal gevonden met die buffalowormen. hij geeft een tik tegen het groenten en fruit en als die wormen naar boven komen dan pakt hij die. tis toch gene dommerik. even slim als het bazinneke
  8. het is gelukt. porchke heeft vandaag zijn eerst stukje kiwi binnen en wat andyvie. met de tip van buffalowormen was hij beginnen aanvallen. dus het lukt enorm goed. had ik dat eerder geweten. bedankt.
  9. is stukken hout. de ene is met hoogte en is porschke zijn lievelingsplekje. fruit en groenten blijven er altijd in.
  10. idd. eten zal hij wel eens doen zeker. ik heb 2 boomstammen staan. 1 daarvan is nogal in aantrek. kan da kwaad als er daar een krekel is in verstopt in geraakt. en kan het kwaad da er een krekel in de terra blijft als de lampen uitgaan. en het is wel een gezonde verslaving beter dan sigaretten
  11. Nieuwe Aanwinst Lexy

    ik ga zo snel mogelijk foto's plaatsen. en nogmaals bedankt voor de tips. ze helpen goed.
  12. ik ga da zeker eens proberen. sprinkhanen zijn er niet meer hier. heb zelfs de formaat van krekels verkleind. a heb de truc gedaan met de groenten en fruit. hij bgint er interesse in te krijgen. hij gaat al naar de schaal met groenten en fruit en proeft al eens met zijn tongske. is al een begin e.
  13. Nieuw

    yep. nu is het een cadeautje van mijn ventje. hij wou er van de week achter ma ik kon niet wachten om die nu al naar huis te nemen verslaving heeft gebeten
  14. Nieuw

    hier heb je de antwoorden op je vragen. ben er ook 3 weken geleden aan begonnen met het houden van baardagamen. door de goeie tips hier heb ik vandaag een 2de baardagaam een goeie thuis bezorgd. als je twijfelt ofzo aarzel niet en vraag ze maar gerust. heb da ook al gedaan en heb goeie tips gekregen. dus thx iedereen hier voor de goeie raad enzo.
  15. mijn porchke is onlangs aangevallen door een sprinkhaan. van sindsdien als ik er een krekeltje in de terra zet doet hij zenuwachtig. hij loopt van links naar rechts en wil ze niet opeten. hoe komt dat en wat kan ik doen om hem terug krekels te doen eten.
×