Jump to content

maycke

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About maycke

  • Rank
    Newbie
  1. onze 8 mnd oude baardjes is ongeveer 5 cm omlaag gevallen en bleef op zijn rug liggen. nu sleept hij met zijn pootjes. als er iets gebroken zou zijn kun je dit dan verstevigen zelf of andere oplossing?
  2. Nooit gedacht dat dit ei open zou gaan, er zaten al enkele dagen "deukjes"in maar uiteindelijk komt er een kopje uit.
  3. Mijn man heeft 2 jaar terug twee baardagamen gekocht, een terranium kwam in de kamer. Onze oudste dochter is een enorme dierenvriend dus die vond ze geweldig. Behalve ik, ik vond het enge beesten, vooral het voeren vond ik niets. Na verloop van tijd ben ik me er in gaan intereseren en ik vind ze nu toch wel leuk. Vast houden zit er nog niet in, maar sinds maart hebben ze de eerste eieren gelegd. En ik ben nu degene die overal info vandaan haalt en ieder moment naar de eieren sta te kijken. Sinds vanmorgen hebben we twee jonkjes. De oudjes merken er niets van maar ik vind het bijna "leuk".
  4. onze baardagamen hebben voor het eerst eieren gelegd, deze hebben nu ongeveer 50 dagen in een broedstoof gelegen. Vandaag zijn er 2 jonkjes uit het ei gekomen. Maar bij de andere gebeurt niets. Is dit normaal want ze zijn alle 10 gelijk gelegd. En wanneer gaan ze eten, ja eigenlijk heel veel vragen maar erg leuk om te zien. Ze liggen nu in een kleinere plastic bak onder de lamp. Zijn er dingen die we zeker moeten weten?
×