Jump to content

volbeatP

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About volbeatP

  • Rank
    Newbie
  1. Axanthic Dragons

    Equus misschien,verwijst naar zebra:)
  2. Gelukkig Nieuwjaar

    Alvast voor iedereen een prettig einde en een heel goed begin! en veel baardjes plezier in 2011!!!
  3. mooi baardje , maar waar kan je eigenlijk ergens zien wat Phantom Dragons te koop aanbied??
  4. Breeders Expo Europe 1 Mei

    Inderdaad daar komt het op neer en ik had ook vernomen dat de DA die moet controleren ook tegenwerkte
  5. Breeders Expo Europe 1 Mei

    hier staat het wel in duits jammer http://www.breeders-expo.de/home-D.html
  6. Vlarem?

    bedankt voor de reactie het is inderdaad dor de controle in antwerpen(beurs) dat ik dit toch maar ga doen,maar mag je dan maar een bepaald aantal dieren hebben of hoe zit dat?? de zoogdieren zijn wel een ietsje groter dan veeltepels en nee het zijn geen leeuwen of tijgers ,maar die zitten redelijk beschut buiten dus dat zal wel geen probleem zijn.
  7. Vlarem?

    Hallo even een vraagje voor de belgen,wie van jullie heeft een vlarem aangevraagd en is dit echt nodig?? Ik vraag dit omdat ik ooit mijn hond ben gaan aangeven(zogezegd gevaarlijk ras) en niemand van gemeente of politie wist ervan,moest nochtans in onze gemeente destijds,maar niemand wist toen hoe of wat ik moest doen. Daar mij men voor men baardjes toch een vlarem heeft aangeraden (vorig jaar op beurs antwerpen) wou ik dit toch overwegen te doen.Krijg je dan ook controle van iemand of hoe gaat dit want ik heb nl enkele kleine zoogdieren die je niet in belgie mag hebben(positief lijst). Daarom deze vraag wie vind het nuttig of wie niet?
  8. Hallo

    ben nu nieuwe bakken aan het maken en als ze klaar zijn zal ik wat foto's posten,en dan eindelijk aan de kweek beginnen vrouwtjes leather zijn er eindelijk klaar voor dan hopen op de eerste silkbacks
×