Jump to content

johannesfiol

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About johannesfiol

  • Rank
    Newbie
  1. Nieuwe Lamp.

    Hoi hoi, Ik heb net een terrarium. Naja, ik heb hem gewonnen op de vivarium beurs. Maar ik wil graag weten wat voor lamp erin moet. Want ik weet niet of er 1 zo een warmte lamp ingaat en 1 normale of allebei warmte lampen moeten zijn. En wat voor sterkte lamp moet er het beste in als je Baardjes wil hebben. En hebben zij liever fel licht of juist wat zachter licht. Me vissen hebben namelijk wat zachter licht nodig dus daar zit een verschil dat weet ik, maar bij reptielen weet ik dat niet. Zou iemand mij dat kunnen vertellen ?? Groeten van Johannes.
  2. Blij Blij Blij Blij.

    Hhaa, ik moet nog schoolverslagen maken . Ik heb een vraagje over die lampen die erin moeten. In 1 fitting moet een warmte lamp dat snap ik, maar in die andere fitting moet daar ook een warmte lamp of kan je daar ook een 25Watt lampje indraaien of welke sterkte ik wil. En moeten Baardjes veel licht hebben of niet te fel licht. Me vissen hebben namelijk heel zacht licht omdat ze dat beter vinden, maar van terrarium licht weet ik weinig .
  3. Blij Blij Blij Blij.

    Ow, ik snap er gewoon niks van mevrouw . Ik doe dat per ongeluk . ik wou gewoon reageren maar dat deed ik dus fout. Ik hoop dat ik het nu goed doe, haha . Anders worden jullie nog gek van me .
  4. Blij Blij Blij Blij.

    Haha, ach dat vonden ze niet erg, haha. De ene was me broertje dus die zit elke dag in me kamer bij me aquarium en nu ook Terrarium. En de ander was me beste vriend, die was pas jarig dus ja die wou wel winnen haha. Maar ik heb nooit iets gewonnen zoals dit , dus deze hou ik voor altijd .
  5. Blij Blij Blij Blij.

    Hallo hallo, kan het nog niet geloven dat ik het gewonnen heb, haha. Ik moet nu een extra meubel halen om het erop te kunnen zetten, was wel zwaar om dat ding 2 trappen omhoog te krijgen, haha. Maar alles is gelukt en nu nog beestjes kopen . Was wel een geweldige dag bij de Vivarium beurs zeg . Groetjes van Johannes.
  6. Voorstellen

    Haha, ik ben geen schatje . Ja ik wil er zeker Baardjes in doen, haha. Ik zag dat op 5 April ook een beurs hoort te zijn recht hier in Haarlem. En ik zag iemand in Haarlem die jonge Baardjes te koop heeft, maar ik weet niet of ik dat kan vertrouwen. Ja ik heb me ouders al overgehaald dat ik ze mag kopen, me vader wil ze zelfs betalen, haha. Gaat GOED he .
  7. Voorstellen

    Hallo hallo reptiel fans . Ik wou me even voorstellen. Ik ben Johannes en ben 22 jaar en heb altijd al slangen of hagedissen gewild. Nou nu kan me droom uitkomen want ik heb vandaag op de Vivarium beurs een Terrarium gewonnen van 1 meter lang bij 50cm breed . Ik weet nog niet wat ik erin wil hebben. Ik moet eerst een goede plek vinden in me kamer want ik zal een extra meubel moeten maken. Ik heb ook al een grote aquarium en daar past die net niet naast . Maar ik denk dat ik 2 Baardagaams wil hebben . En dan wel 2 kleintjes want ik zag bij de beurs dat ze best snel groeien en dat vind ik wel zo leuk om te zien. Ik wil ook het liefst iets hebben wat ook rustig is en eentje die je wel kan vasthouden en in je kamer rond kan laten kruipen zonder dat die meteen alles doorbijt ofzo, haha . Dus als jullie nog tips hebben wat leuk zou zijn om mee te beginnen wil ik dat graag horen . Groetjes van Johannes. Ow ja, ik ben echt te blij dat ik gewonnen heb, haha .
×