Jump to content

peren

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About peren

  • Rank
    Newbie
  1. Vreemd Gedrag Baardjes

    Onze baardagaam gaat vaak aan het kurk hangen als hij gaat slapen. Hij hangt dan zo hoog mogelijk in het terrarium. Wij halen hem hier altijd af als het licht uit is en leggen hem dan neer. Als het maar donker genoeg is blijft hij op de grond liggen anders klimt hij zo weer naar boven. Misschien kan het geen kwaad maar ik ben dan toch altijd bang dat hij 's nachts zal vallen. Heeft
  2. Oke bedankt. Ik hou het voorlopig maar bij 10 krekels.
  3. Hoeveel krekels moet ik ongeveer per dag geven. Mijn baardagaam is nu ongeveer 8 maanden en hij eet 10 krekels maat 7 per dag. Dit is in een mum van tijd verdwenen en nu weet ik niet of ik nog meer moet voeren. Tussendoor krijgt hij nog fruit en/of groente. Ik hoor graag wat jullie geven.
  4. Hallo, mijn naam is Joke. Onze zoon wil al jaren een slang. Hier stonden wij niet achter en hebben verder gezocht naar een reptiel wat wel bij ons gezin zou passen. De keuze is gevallen op een baardagaam. En wat een geweldig beest is dit. We zijn er helemaal weg van. HIj is nu sinds 4 weken bij ons en zal nu ongeveer 8 maanden oud zijn. Alles gaat hartstikke goed. De besproken onderwerpen op dit forum hebben mij al een hoop goede info gegeven en ik zal hier regelmatig kijken.
×