Jump to content

Jaco

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jaco

  • Rank
    Newbie
  1. Mijn 2de Zelfbouwachterwand

    Het is een wat verouderd topic, maar toch heb ik er nog een vraagje over. De platte delen van de achterwand waar de baardjes op kunnen liggen, zijn die ook van piepschuim gemaakt? Is dat zo stevig genoeg? Ik vind het trouwens een ontzettend mooi terrarium!
  2. Hartstikke bedankt voor de reacties allemaal, ik kan er echt wat mee. Ik vind het er leuk zo welkom te zijn als nieuweling!
  3. Hallo allemaal, Ik heb mij net ingeschreven op het forum. Onlangs heb ik met baaragaampjes kennis gemaakt en ik ben er helemaal weg van. Nou is leuk vinden 1 ding, en ik zou er graag aan beginnen, maar niet zomaar zonder dat ik weet waar ik eigenlijk aan begin. Op dit forum heb ik al heel veel informatie kunnen vinden waar ik heel blij mee ben. Ik heb wel meteen een vraag waar ik nog niet direct een antwoord op kon vinden: Ik vraag me af of het leuker is 1 of 2 (vrouwtjes) te houden. Is het voor de baardagamen leuker als ze met z'n 2en zijn of maarkt dit niet uit? Of worden ze juist makkelijker tam als je er maar 1 hebt? Bedankt alvast! Groeten, Jaco
×