Jump to content

Perconte

Members
  • Content count

    196
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Perconte

  • Rank
    Member
  • Birthday 30-12-1983

Contact Methods

  • MSN
    jos_bakker@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Haarlem
  1. Lijst Reptielenwinkels In Nl

    Ik kom zelf ook altijd bij deze dierenarts en kan alleen maar goed over deze man praten. Zeer veel verstand van reptielen.
  2. Project Terrarium

    Waterval is wel een bron van bacterieen he. Is dus eigenlijk in de terra wereld een afrader.
  3. Bb-dragons

    Leuke site en veel succes er mee.
  4. Naturaria Fair

    Ik kom ook. Je herkent me aan een laptop tas (gebruik laptop als navigatie) , gemilimeterd haar en ik loop met een mooi meisje met lang blond haar en krullen.
  5. Ventilatiesysteem

    Als jij zo een lange luchtschacht wil maken denk ik niet dat je computer fan sterk genoeg is om de lucht zo ver te blazen.
  6. Inmiddels al wat gekregen?
  7. Wij Hebben Kikkers

    Laatst stond er op marktplaats een azureus. Dat is echt een mooie kikker. Deze ziet er ook schattig uit hoor
  8. Eerste Eieren

    Daar heb je toch van dat vermeculiet ofzo voor?
  9. Foto's Terrarium Yemen?

    Je kan er van alles van maken als je maar rekening houd dat niet alle planten in je terra kunnen vanwege giftigheid. Ik ben nog druk bezig met inrichten dus kan nog geen foto's er bij zetten.
  10. Mijn Baardagamen

    Mocht je geen uitwerpselen kunnen krijgen kan je ook gewoon met het dier naar de DA die krijgt er dan vast wel wat uit.
  11. Nou ik had hem allang niet meer geloofd en was al langs gegaan denk ik. Maar ik hou men vingers crossed voor je vanavond.
  12. Tilburgse Terrarium Dagen

    Ben nog steeds bezig met het inrichten van het terrarium. Dus voorlopig nog geen kameleon. En helaas kon ik zaterdags niet.
  13. Kameleon En Schildpad

    Okee Mark, Bedankt voor je reactie. Ik ben van plan een calyptratus te halen dus dan gaat het gewoon echt niet door.
  14. Reptielzorg

    Bij die reptielenopvang hebben ze een paartje baardjes zitten waarvan het mannetje in een glazen bak heeft gezeten waarvan de deurtjes meer glas scherven waren dan deurtjes. Uiteraard heeft het beestje hier ernstige snijwonden aan over gehouden. Zij zijn overigens een van de weinigen van NL die beesten mogen houden zonder de CITES papieren. Hier is hun website mocht je interesse hebben om contact met hun op te nemen: reptielen opvang
  15. Kameleon En Schildpad

    Maar dat was niet het argument van GBF. Dat een kameleon stress gevoelig is is inderdaad zo en dat een schilpad stress zou kunnen veroorzaken kan ik me goed voorstellen voor zo een kameleon, maar waarom doen ze het dan in de oliemeulen. Overigens heb ik meerdere dieren samen bij mekaar gezien daar. Schildpadden met groene leguanen. Wateragamen met baardagamen. Vooral die laatste lijkt mij een minder betere combinatie. Waarom ik zo graag zou willen combineren is omdat ik een redelijk groot terrarium heb en er maar 1 kameleon in zou kunnen doen. Dus als een schildpadje er bij zou kunnen zou dat erg mooi zijn. Jammer alleen dat kameleonnen zo stress gevoelig zijn
×