Jump to content

136_1507287184

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 136_1507287184

  • Rank
    Newbie
  1. Verrassing!

    Als ik nu wil gaan kweken wat zijn hier dan de kosten van? Zowizo moet ik dan een extra terrarium bouwen, en wat kost dan een broedmachine en hoeveel ban ik dan aan voer kwijt voor de eerste paar weken. Raak je de jongen dan ook goed kwijt, particulieren/dierenwinkel. En hoe groot is de kans dat ik gezonde jongen krijg aangezien ze volgensmij beide uit hetzelfde nest komen. Ik heb dus nu het mannetje apart zitten , hoelang moet ik hem apart houden?
  2. Senna & Isis

    Twee warmtelampen ( gewone spotjes van phillips 60Watt, werken prima wordt onder de lampen soms bijna 40 graden) En nog een UV tl van zoo med uvb 5.0.
  3. Voorstellen

    He welkom hier, zit er zelf ook net pas. Ik zou ook wel eens willen weten wat voor dieren dat het zijn. GRS
  4. Senna & Isis

  5. Verrassing!

    Bedankt voor je advies, is het dus dat als ze gepaard hebben dat het vrouwtje ook echt zwanger is? Mijn terrarium is 40 cm diep bij 135 cm en ik heb nu het schot ertussen staan een het vrouwtje iets meer plaats gegeven dan het mannetje (75 cm en 60 cm). Dit is eigenlijk te klein dat weet ik, en een 2e terrarium is ook niet een makkelijke optie. Kunnen ze na een tijdje wel weer bij elkaar of moeten ze nu een flinke tijd apart?
  6. Ik heb twee baardagamen die ik vorig jaar heel jong gekocht heb. Ik weet dat je dan niet goed het geslacht kunt onderscheiden maar het leken toen twee vrouwtjes. Afgelopen vrijdag echter gingen ze ineens om elkaar heen draaien en bijten, toen heb ik nog een keer goed gekeken en waar ik eerder al bang voor was is dat er een toch een mannetje is, wat ineens veel beter te zien is. Gisteren (zondag) hebben ze ook gepaard en sindsdien is het een en al spektakel in de bak. Omdat het vrouwtje geen rust kreeg heb ik vandaag maar een schot in het terrarium gemaakt zodat ze nog enigszins uitelkaar zijn daar ik geen extra terrarium heb. Ze zijn allebei van eind juni 2004, kan het dan al zijn dat het vrouwtje zwanger is en is dit niet gevaarlijk en hoelang duurt het voordat ik kan zien of ze zwanger is? Kunnen ze ook zo in het terrarium blijven of is het toch beter een apart terrarium aan te schaffen?
  7. Senna & Isis

    Even voorstellen ik ben Chris Dit zijn mijn baardagamen Senna (boven) Isis (onder) (Geb. eind Juni 2004) Dit is hun zelfgemaakt terrarium En nog een foto van toen ze ongeveer 3 maanden oud waren
×