Jump to content

Roadkill

Members
  • Content count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roadkill

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 05-07-1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Maak je een foto voor de lol. Groet, Marco. Edit: Foto aangepast
  2. Ik vind het prima. Geen probleem. als je wilt kan ik je de originele foto sturen. ik weet niet wat de resolutie is als je hem van photobucket afhaalt. De originele is 3072 x 2048. Misschien beter voor de kwaliteit van de foto. Laat het maar even weten. Marco.
  3. Hier http://www.reptie-farm.nl/forum/index.php?showtopic=1113 is uitgelegd hoe je dit precies voor elkaar kunt krijgen. Mocht het niet lukken, laat het dan ff weten.
  4. PSP is eigenlijk PS. En dat staat inderdaad voor PhotoShop. Een heel uitgebreid programma van Adobe om je foto's te bewerken. Het bklopt dat ik deze foto hierin hebt bewerkt. Marco.
  5. Begrijp me niet verkeerd, ik wilde geen nieuw logo verzinnen ofzo. Had alleen ff niets te doen. Ben ook tevreden met het huidige logo. Marco.
  6. 't heeft ff wat tijd gekost. Ik heb ff lopen spelen met photoshop. Met dit als resultaat. Marco.
  7. Ik heb een vriendelijke jager gevraagd wat hij met het hoofd van het reekalf deed wat hij had geschoten. "Wel, niks." zei hij. Dus heb ik dat meegenomen naar huis. Ik heb het hoofd ontdaan van al het overtollige vlees en huid. De hersens voor zo goed mogelijk eruit gehaald alsmede de ogen. Daarna 24 uren laten koken zodat al het vlees en verdere inhoud er volledig vanaf was gekookt. Hierna de kop afgespoeld en flink met chloor gereinigd. Weer afgespoeld, ditmaal wat langer en erg goed, en laten drogen. En zie hier het resultaat.
  8. Is Het Mogelijk

    Ik bedoelde edigenlijk dat alle foto's in een soort fotobork komen. 1 regel tekst erbij en zonder ruimte om reacties te geven. Je zou bv. ook diverse hoofdstukken kunnen maken.( grappig, eieren en jonkies, enz, enz.) Op deze manier kan je veel sneller deze foto's zien. Marco.
  9. Is Het Mogelijk

    Is het mogelijk dat alle foto's die gepost zijn of worden in een aparte gallerij komen. Op deze manier kan je lekker snel door de foto's bladeren zonder het commentaar van andere te lezen. Ik bedoel dus dat er soms wel meerdere foto's per post staan. Marco.
  10. Zomaar weer eens een fotootje. Vond hem zelf wel grappig en mooi.
  11. Dierentuinen

    Zelf ben ik erg tevreden over Inguana in Vlissingen. Ze hebben dan wel geen leeuwen en olifanten maar zeker veel reptielen en amfibieen. De biotopen zijn niet echt geweldig maar dat komt weer omdat het een stichting is die afhankelijk is van giften. Entree prijs tot kwaliteit is goed te noemen. Locatie is schitterend. 2 oude meisjesscholen in hartje Vlissingen. Marco.
  12. Recepten

    Net als sprinkhanen zijn wormen ook erg voedzaam. Ze zitten vol met mineralen en vitaminen. Ik zou zeggen bak ze in een omelet ofzo. Het ei neutraliseerd de grondsmaak een beetje. Gesmolten chocolade ( valrona 73% ) geeft wel een lekkere smaak. Deze chocolade is bitter. Dus proef je die insecten ook niet wanneer je bek vertrekt van de bitterheid. Cavia schijnt net als hond ook een delicatesse te zijn. Iemand nog interesse in 2 beagles? Marco.
  13. Ik heb een tijdje mijn voedsel dieren per post binnengekregen. Ik bestelde deze bij de krekelkoerier. Elke week werd er netjes het gevraagde aantal door de postbode door mijn brievenbus gegooid. Helaas heb ik dit moeten stoppen omdat er een onenigheid tussen de krekelkoerier en mij was. Nu zoek ik een alteratief. Weet iemand of er nog zo'n bedrijfje is die de voedseldieren per post opstuurd. Ik weet dat hier ook een online-shop is maar ik heb geen minimale afname van
  14. Nou Ja Zeg Moet Niet Gekker Worden

    Gebruik een watermerk in je foto die je plaatst op Marktplaats/internet. Zo kan niemand je foto nog gebruiken. Er zijn diverse gratis programmaatjes te downloaden op internet. Of als je een beetje foto bewerkingsprogramma hebt zit het hier ook waarschijnlkijk in. Je kan je watermerk zo maken dat hij over de diagonale lengte van de foto gaat en ook transparant. Ideaal voor dit soort dingen. Succes, Marco. Voorbeeld
×